Látom újra előkerült ez a topic!Na akkor beírom én is a legnagyobb veszteségem!Egyébbké nt nem nagyon voltak nagy veszteségeim!Fotexet vásároltam tavaly ápr-máj környékén 200 fölött jóval,amit végül 150 környékén szórtam ki!Szerencsére nem nagy téttel,kb.200 000ft-al voltam benne!Azóta nem nagyon volt!Inkább nyerő üzleteim voltak,bár most március környékén a nagy esések idején is volt egy pár veszteséges üzlet,de ezek már eltörpültek a nyereséghez képest!
Ennyi!
Ja,és szerintem akkor kéne csinálni egy "Legnagyobb nyereséges üzleteim" topicot is!
Ennyi!
Ja,és szerintem akkor kéne csinálni egy "Legnagyobb nyereséges üzleteim" topicot is!
Lecsúszott tőzsdések klubja
Gondoltam , nem terhelem tovább a Tippsarkot a kesergő beírásaimmal, ezért létrehozok egy kesergő topicot.
Mai aktuális kesergésem: sikerült a mélyponton nyitnom két finom shortot, persze TDT, ami kb. 40K-val könnyített meg ma. Lassan kezdem azt hinni, hogy csak az tud tőzsdézni, aki minden nap 8 órát lesi az árfolyamokat. Ez szar ügy. Mert én nem tudom ezt tenni, és bármennyire is utánaszámolok, chartok, trendek, vélemények, stb, 10-ből 9-szer bukó. Hát ez van. Azzal védem magam, hogy mostmár hónapok óta nem fizetek be pénzt a számlámra, de ami ott van, az szép lassan leúszik a lefolyón... :(
Ha bárkit is zavartam volna, sorry.