Topikgazda: matgab 2005. 06. 03. 15:35

KV 150 millió forintért - itt a 100lepes.hu  

Ugrás a cikkhez
Batiz András kormányszóvivő a mai sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a mai naptól elindult a www.100lepes.hu portál, mely a programcsomaggal kapcsolatos összes hivatalos dokumentumot, információt összefoglalja. A szóvivő a 100 lépés program országos népszerűsítésére szolgáló KV (Kérdések és Válaszok) "turné" részleteiről is beszámolt.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=54871
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 09. 10:31
Előzmény: #7  matgab
húúú, baker
fogalmam sincs hogy hogyan, de még a rendszerből is kikentek
na ezután kipontozok mindent
csak azt nem értem, miért nincsenek ott a berásaim kicsillagozva (ja persze Te is ezt kérdezted)
matgab 2005. 06. 03. 17:12
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Moderálnak, de csak egy kicsit később...
(valld be, hogy azt akartad tudni, hogy meg tudod-e olyan szépen fogalmazni a gondolataidat, mint a többi moderált!)
Viszont, hogy tüntetted el az előző beszólásod, amit még láttam?
Törölt felhasználó 2005. 06. 03. 16:39
bocs, nem akartam durva lenni, csak arra voltam kíváncsi, hogyan moderálnak ki, de úgy látszik ez még nem ütötte ki a biztosítékot
próbálo k mást
matgab 2005. 06. 03. 16:25
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy ha nincs pénz egészségügyre, oktatásra, szociális ellátásra, kultura támogatására, akkor hogy van agyament programok népszerűsítésre 150 millió????
Mikor hallok már egyszer olyat, hogy valamilyen politikai gyűlés, kampány, megmozdulás marad el pénzhiány miatt? Vagy esetleg néhány (al)bizottságot szüntetnének meg??
Törölt felhasználó 2005. 06. 03. 16:13
Előzmény: #1  portfolio
amit reklámozni és elmagyarázni kell..., hát nem tudom...., az a jó szerintem, amit egyből értek..., na erre sem kell elmennem...
Törölt felhasználó 2005. 06. 03. 16:07
Előzmény: #2  matgab
matgab,
ez mélyről jöhetett!:)))Kuc-kuc !
De szerintem is *********** meg!
matgab 2005. 06. 03. 15:49
Előzmény: #1  portfolio
**** ***** - moderálva (portfolio.hu)
"Rövid és tömör véleményem volt, remélem...Ingyen!"

Topik gazda

matgab
4 4 3