szerintem az export igen a hazai ebben az évben nem, jövőre viszont a választás miatt igen, tehát a jövő évi teljesítmény után 90-100 ft is lehet az osztalék valamint 2019-ben is - ez az any kulcssoftnál a jelen gazdasági események valamint az új menedzsment és a belengetett akvizíciók tovább vihetik az árbevételt mo-on, külföld is kaphat lendületet, tehát ha marad az oszti politika akkor ez is nagyon szép osztalékot fizethet persze ha ismét jön egy válság akkor a fentiek módosulhatnak
4ig-ről nem sokat tudok, én osztalék részvényekben utazom,bár volt egy köröm opiban is, de a hosszú távú kiszámítható cégek osztalékait kedvelem ( elsősorban any, majd zwack, émász és kulcssoft ), évek óta gyűjtögetem őket
szerintem 55-65 között lehet valahol, persze ha nem változik az osztalékfizetési politikája a cégnek ( új menedzsment van, akvizíciókat akarnak ki tudja mit terveznek a nyereséggel )
ha nagyon jó lesz a második félév valamint a visszaírt céltartalékot is kifizetik akkor talán, szerintem 55 Ft ha nem lesz valami nagy dobás a második félévben + a céltartalékot ha kifizetik akkor akár lehet 65 Ft körüli osztalék is
KULCSSOFT részvény
el indítottam, mert nem volt. használjátok. szívesen.