Jóval több van itt a háttérben, mint a mai közgyűlés eredménye! Az srv megszavazása borítékolható volt, de nem emiatt veszik masszívan már egy ideje. A 2020-as év a vírus ellenére minden bizonnyal betyárosra fog sikerülni, de nem lepődnék meg, ha a külföldi terjeszkedésről is kijönne hamarosan valami konkrétum.
Az árbevétel jelentős része tudtommal az USAból jön már most is. Vagy valami akvira gondoltál?
Törölt felhasználó2020. 12. 18. 13:05
azért csak megvannak a ralik,még ha nehézkesen is,jo volna igy kezdeni az évet még ha statárium van is a tözzsde lehet szárnyalni fog,mert ugye hom ofic
nem fogok erre válaszolni neked, mert engem fognak kitiltani ismét!:) a nevem ádám, semmi közöm hozzád, csak a véleményemet irtam le a részvényröl! puszillak
szerintem ezt vagy igy vagy úgy 3000 ezer fölé fogják tenni, csak forgalommal együtt probálják! Kulcsár ezt akarja, a korona virus elött már odatették...viszont jött a korona és lebombázta! A Kulcssoft komoly vállalat, nem egy nutex, delta, nordtel stb. és sztm Kulcsárnak ez preztizs kérdés is egyben! véleményem csak magánvélemény! van pozim és tartom! üdv
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link