Szerinted miért is tettem oda a “kacsintós” smile-t? 😉 Kötekedésnek szántam? Amúgy a negatívat minek írjam be? Marcangolja éppen elég ember magát errefelé, nem?
Te meg minden papirban amiben ulsz csak a pozitiv dolgokat latod... mol osztit is varod nagyon h tobb mint 5% os hozam lesz,csak azt elfelejtetted h tavaly volt 50% rendkivuli osztalek...
A Kulcs régiós terjeszkedésbe kezd. Tavaly Papp István nyilatkozott régiós terjeszkedésről. Most a Miniszterelnök hangsúlyozza ennek fontosságát. Kíváncsi vagyok hogy pár hónap múlva ezen cégek tulajdonosi összetétele milyen lesz.......
Ezek az alacsony részvényszámok engem megerősítenek egy jelentősebb emelkedésben, mert valjuk be ezzel az árfolyammal nem egy nagy ösztönző még a 230 db sem. Viszont kétségtelen, hogy a részvényesek száma így is növekszik.
Igen, Zsolti bácsi szerint Alexia nem hívta segítségül a matematika szép tudományát. Itt bármelyikünknek több papírja van, mint amennyit az összes munkavállaló kap összesen. Irány a prémium!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link