Annyira nincs elszaladva az árfolyam, hogy splitelni kéne, meg a 4ig szintje fölé nem szívesen lőném a részvényszámot, ez kb 15* split, de azt csakis fentebbi árfolyamon lenne érdemes 8-10e környékén...
Személyes 10000 Ft a cél árfolyamon ha egy Őrmester eltudott addig menni sőt fölé vagy egy Ehep 20000 Ft fölé vagy egy Kpack 30000 Ft-ra...,akkor egy ilyen komoly cégnél nem is kérdés a 5 számjegyű árfolyam...
nekem nagyon pozitív volt az rkgy komoly cég komoly tervekkel és nagy növekedési potenciál van benne a nemzetközi terjeszkedés és az idei jogszabály változtatások miatt is nem véletlenül jelenhetett meg a ner a cég körül, eddig az Otp mellet ez volt a legszimpatikusabb kgy nekem ahol voltam...nagyon komoly az iroda Mészáros utca....Swieteskyvel vannak az 5 szintes irodában csupán ez a két cég....egyébként ott volt Móricz úr is
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link