Az élet minden területén MÁS VILÁG lesz, de ehhez is hozzászokunk majd. Csak egészség legyen, ami a legfőbb elemi igény. Csak ezért is érdemes harcolni. Maradj otthon, jó egészséget, szép napot! 😁👍😊
Tudom, hogy otthon is lehet hajat festeni, mégis egyre több nőt látok, akinek más színű a haja töve. Sajnos vagyok annyira megátalkodott, hogy a szememnek hiszek. Abban igazad van, amit csak burkoltan mondasz ki. A hajfestés teljes elhagyása még a hajfestésnél is olcsóbb, Abban is igazad van, hogy aki otthon marad, annak nem látom a hajszínét. Kérdés, hogy a válság mennyire rendezi át a keresletet. Szerintem a szépségipar ,ár most vesztes és még egy darabig vesztes is marad.
Otthon is be lehet festeni a hajat! /csak legyen h.festék.../ Az egész családnak... Én már csak tudom, csak gyakorolni kell! Nem ördöngős meló, no meg sok pénzt takarítasz meg. VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, MARADJ OTTHON! 😊👍😁
A mindennapi élet tele van kegyetlen és kegyes hazugságokkal, csak nem mindig hazugságnak hívjuk, hanem például kozmetikának. Egyre több szőke, barna, vörös és fekete nőt látok, akinek a haja töve ősz. Ki tudja, mikor nyitnak ki újra a fodrászatok és kozmetikai szalonok.
KoronaVírus