Két új sztárpapír is született a BÉT-en az elmúlt hetekben, melyek napi forgalma a nullához közeli szintrõl a milliárdos nagyságrendbe szökkent, és ezzel párhuzamosan árfolyamuk is az egekbe emelkedett. A Konzum másfél hónap alatt
Anyám nevét nevét nem kéne a szádra venni,különben tavaly meghalt,én 68 múltam,lehet,hogy neked nehéz lesz elérni ezt a kort,de sok sikert kivánok neked.
Mert abban az időben nem volt számitógépen kereskedés.Telefonon, vagy be kellett menni a bankban ,és ott lehetett megbizást adni.Volt,hogy hetente 3x,4x.be mentem.Fórumozásról csak annyit,hogy 1-2 éve figyelem,csak az a baj ,hogy nem birtam ki irás nélkűl.
Óh, ez igen, megint sikerült megmondanod a tutit. Én vagyok a piacbefolyásoló tényező egy 1 millárdos napi forgalmú papírban, aminek a mozgásához mi, porbafingó kisbüfik hozzá sem tudunk szagolni? Hagyjuk már a mellébeszélést ember.
Mivel erre a sok hulyesegre mar nem tudok mit reagalni inkabb megosztok egy palacsinta receptet! hozzávalók / 5 adag30 dkg finomliszt1 dl napraforgó olaj1 db tojás5 dl ásványvíz (szénsavas)1 ek cukor1 csipet só
elkészítésA tojást verjük habosra a cukorral és a sóval, majd adjuk hozzá a száraz hozzávalókat. Ha csomómentesre kevertük, tegyük hozzá a vizet, majd az olajat is. Rutinosak keverőgéppel lerövidíthetik a folyamatot.Az egynemű, híg masszából kevéske mennyiséget oszlassunk el a közepesen forró serpenyőben, majd a szokásos dobálós-pörgetős módszerrel brillírozva kápráztassuk el a körülöttünk gyülekezőket. Töltse meg mindenki azzal, amit szeret. Jó étvágyat!
Konzum és Opimus, avagy a tõzsdei buborékok lélektana
Ugrás a cikkhez