A kereskedelem történelme legalább százötvenezer éves, a készpénz viszont kevesebb mint háromezer éve létezik. Drága, mocskos és idejétmúlt. Itt az ideje, hogy magunk mögött hagyjuk. A cikk szerzõje, Kóka János volt gazdasági
Ezüst "pitykeként" a ruhánkon fogjuk hordani díszként , és ha kell levágunk egyet! :)))) . már a nyomtatással sem akarnak bajlódni, egyszerűbb egy adathordozóra "begépelni" pár karaktert! :(
Van aki mások hibájából tanul, van aki a sajátjából és van aki soha nem tanul hisz nem akarja vinni semmire. Mielőtt megszünne a kézpénz én a virtuálist átváltom Krugerrandra feles és egy unciásra.
Én folyamatosan küldözgetem a gyerekeimnek a mindenféle figyelmeztető cikkeket, hátha tanulnak belőle. Nehéz ügy, teljesen fogalmatlan korosztályok, gyanútlanok, naivak.
A hatalomnak tudnia kell sok egyéb mellett a következőket: - mikor vásároltál? - mit vásároltál? - hányszor vásároltál? - mennyit költöttél rá? - melyik környéken? - ki volt a közelben? - kit hívtál? - mit üzentél? - milyen zenét hallgattál? - mire gondoltál közben? - mióta teszed ezt? - miért nem nézel a kamerákba? - az őszinte könny a szemedben? Mindörökké: 1984
persze a hatalomnak az lenne a legegyszerűbb,ha mindenünket ellenőrizhetné egy mozdulattal,és nem lenne semmink ,csak virtuálisan,amit bármikor elvehetnek.Nekem meg akkor lenne jobb és szebb a világ,ha a kétszínű,szar senkiházi emberek mind megdöglenének és megrohadnának.Hatalom és pénz,ezt írják a sírjukra .
Kóka János: itt az ideje, hogy örökre elfelejtsük a készpénzt
Ugrás a cikkhez