csak mivel szereted a témakört, erre is volt egy piramis játék, megkeresem neked :) lehetett gépet venni, amit majd valaki üzemeltet neked és hoz havi 5%-ot
csak valóban nem ér attól 20ezer dollárt. Sosem tudtam komolyan venni. Kinaban ahol nem hozhatsz ki pénzt az országból, volt értelme bányászni. Mert gépet, áram számlát stb az fizethettél. Ezt meg elküldted messzire
"It's a very effective way of transmitting money and you can do it anonymously and all that. A check is a way of transmitting money too. Are checks worth a whole lot of money? Just because they can transmit money?" a bölcs
Na most a bitcoin vezérelte bukcsi hogy jön ide? Kockázatos eszközök learazódnak vele itthon vagy egyesek bitcoin pozíciói miatt kell az itteni csodarészvényből adniuk?
Tegnap felhívtam őket, hogy nem lehet a watchlisten új részvényt hozzáadni a telkós alkalmazásukon... Aszongya nekem, hogy dolgoznak rajta.... Mondom neki, hogy ez a hiba hónapok óta fennáll. Tudja. OK. Nincs több kérdésem :D
A BUMIX kosár ezek alapján 2017. szeptember 18-ától az alábbi 19 részvényt tartalmazza: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, BIF, CIG Pannónia, Csepel Holding, Duna House, Elmű, Émász, Enefi, FHB, Graphisoft Park SE, Konzum, Opus, Nordtelekom, PannErgy, Plotinus, Rába, Waberer’s, Zwack Unicum. Csepel? Enefi? Nordtelekom?
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége