Mert olyan nincs. 5 éve tőzsdézek, talán 10* ha telibetaláltam a tetejét vagy az alját vagyis 0.1%-n belül léptem. De nem is kell, ha megvan a trend akkor a kimaradó +5-10% kit érdekel ha közben megvolt a sokszorosa. Ékes példa erre a tavalyi ML papír rallik.
Igen, a lemaradók pénze a húszszorozók haszna. Ez mindig is így volt. A tőzsdézők 90%-a bukik azt mondják. Jelenleg a szemét kiválogatása zajlik s kiderül mi marad a végén. Tippem a blue-k, az ML papírok, Pannergy meg pár osztis cég. A többi kuka.
Opiban vannak nagyon jo keszpenz termelő cégek. De pl a vagyonkezelő ott is vásárol sok mindent es abból csak vagyonkezelési díj van. Épp addig amig másra nem bízzák a vagyonkezelést
szerintem mindenki konzum és opus rallyt várt. De hogy utolérje magát az érték és a kapitalizáció ezért korrekció lesz, és abból rally. Az hogy kormány közeli cégek bevételt termelnek evidens. Ahogy az is hogy minden bull vége kispapir rally.
A kriptopénzeknél szerintem sokan elbukják a teljes oda befektetett tőkéjüket idővel, szóval nem hiszem hogy sokáig megy az a móka. De valóban lehet pár olyan aki oda most beszáll, mert "már sokat esett, venni lehet"
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége