Hááát, én nem értek egyek lastdeposittal, szerintem manipuláció volt abban is. Tavaly sokan többszáz milliomosok, megkockáztatom, hogy milliárdosok lettek az Opus/Konzumból. Ennyi pénzzel meg arra megy a papír amerre én akarom. A teljes közkézt meg lehet venni, akkor miről beszélünk? Persze lehet benne megint kavarás, kérdés mikor gondolja úgy ez a kör. De kb gyorsjelentéskor kiderül az igazság, addig lehet kamuzni.
erre van egy jó storim..rokonom hívott, hogy volt az OTP-ben, ahol a barátnője megsúgta, hogy Nord-ot kell venni és mivel tudják, hogy tőzsdézek így egyből megosztották a tippet. 85 Ft magasságban..én hülye nem hallgattam rájuk..elment 100 ig :/..és most a kis korrekció után ki tudja meddig megy
ki tudja :) most a kapzsiságra mennek rá, sokan beugranak, mert látták hogy tavaly milyen rallikból maradtak ki a népek. Amikor meg mindenki veszi, na akkor kezdenek kiszállni a most dugókat kivevők. A Bét kicsit átalakult tavaly, akik léptek időben azok nagy nyerőket tudtak kivenni, s még most is hasonló módszerekkel megy a dolog. Kit érdekelnek a blue-k 1-2%-s szenvedései, mikor gondol egyet az egyik kispapír s rallizik 30-40%-t? Csak rá kell érezni melyikben van izgalom valami vélt indok miatt.
Törölt felhasználó2018. 01. 19. 17:18
OPUS Global Nyrt. gyuripapa az elemzéseiért könyörögnek? Tanultam belőle, nem reálisan látja az emberiség az embereket. Főleg ha anonim.
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége