ja már értem. Jól elkaptad az FHB duplázást, amiben 420-ról már 300-ra csorgott az árfolyam, mint írtad lassan a csődöt árazta, s belépett a Spéder, emiatt tudtál egy duplát kivenni. Te dumálsz arról hogy ki bukott volna ki, ha nincs rally? :DDD Továbbá aki már tapasztalta, hogy milyen egy papír, ha narancsos hátszelet kap, az pont kimarad a mészáros rallikból az eléggé gáz ;) Tavaly Opus 20*, Konzum 60*-zott. Aki ebből kimaradt, annak már minden fáj ;) Na lássuk amit írtál: tavaly év elején volt pár százezer Ft nyerőm Mol certivel, ennyi volt a blue kereskedésem. Korábban voltak blue kereskedéseim certikkel, az ATL Mol certiben az enyém TL15-ben, amit 10580-nál vettem. commerz-t molt adtam, mert mit vettem? lásd fentebb. Konzumot, Opust, Ki is járt jobban? Az index shortokkal meg valóban buktam, én el szoktam ezt is ismerni. Nem hiszem hogy neked is csak nyerő trade-jeid voltak, olyan nincs ugye, csak arról sokan kussolnak :D Nekem így van sok sok számjegyes nyereségem, hogy vannak bukók is, senkinek sem derékszögben emelkedik az egyenlege. Az önálló gondolatokat meg hagyjuk. Tavaly kellett volna neked, hogy rájöjj, itt a soha vissza nem térő alkalom a mészáros papírokban. Kevesen vettek 50 alatt, pedig lehetett akármennyit, ment lufizás minden topikban
most rólam írsz vagy kiről? mert van ami nálam is volt, de pl Mol-m sosem volt 20300-nál. Dax, SP shortokkal buktam én is, de ki nem? Gázban, Coba-ban is volt nyerőm vesztőm, Az utóbbi 3 évem full nyereséges, 9 számjegynél járok. Te hol?
Törölt felhasználó2018. 01. 19. 12:10
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 19. 12:09
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 01. 19. 12:05
Na, 10 napig nem élvezhetjük a fröccsöntő trédjeit, tegnap sok volt a kannás bor és kitiltatta magát :(
Kispapír Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége