Balentum!
Ha jól értelmeztem, te nemrég a Random Capital-nál nyitottál számlát. Személyesen, vagy online?
Van, vagy volt valaki esetleg a Portfólió Traderen?
A saját bankom egyrészt drága, másrészt elég körülményes részvények tekintetében.
Sziasztok!
Új vagyok itt. Már egy ideje olvasom a fórumot, ezt a topikot végigolvastam, és jó néhány tőzsdés fórumban is visszaolvastam pár hónapot. Nagyon tetszik, különösen ez a topik, gratulálok nektek, balentum neked külön is, jó, hogy elindítottad. Érdekes, elgondolkodtató amiket írtok, figyelek, igyekszem tanulni.
Én még csak bef.alapokkal játszottam egy kicsit, de a magyar tőzsdét is figyelgetem, olvasom a gazdasági, pénzügyi híreket, elemzéseket, időnként olvasok hasonló témájú könyveket, és készülök továbblépni. A kutakodásom eredménye az is, hogy itt kötöttem ki. Remélem, hogy előbb utóbb sikerül becsatlakoznom a kisbüfik közé, ahogy ti mondjátok, de egyelőre még az információgyűjtésnél tartok, úgyhogy csak lassan, lépésről lépésre.
Kívánom, hogy holnap jó napotok legyen, és igaz, még kívülállóként, de én is kíváncsian várom az eseményeket.
"bevittem a pénzem a hypo bankba"
Te jó ég! Én is így kezdtem. Aztán pont karácsonykor első napján olvasgatom otthon az újságot (még nem nagyon volt internet), és egy kis hírben azt látom, hogy a Hypo Bank Magyarország értesíti ügyfeleit, hogy a tegnapi napon beszünteti magyarországi tevékenységét. Karácsony lévén telefonon nem tudtam a brókert utolérni, aztán szilveszterig rágtam a körmöm, hogy akkor mi lesz a pénzemmel. Szerencsére nem nem úszott el, mert az ügyfeleket átvette egy másik brókercég, de azért ez jó kis izgalom volt.
várjuk ki mi lesz keddig,még kiállhatnak,eladok keddig,de lehet szerdán sem állnak ki,és az lenne a legjobb mert uj tulajdonos duplázni a kar30ft minimum szerdátol
Kisbüfik topikja