Ezt hol olvastad, hogy ilyet mondtam. Nem is tudom van-e futurod, azt plane nem, hogy honnan. Nem kotekedunk, szolunk. Ki a mi? En, es a tobbi, aki ir itt.. gold66, Enszoltam, meg a tobbiek
Na de mi arrol beszelunk, amibol mar nem jossz ki. Lehet orok kanaan lesz, lehet nem. Mi inkabb mar nem keresunk ezeken, de nem is bukunk. Vege a kockazatvallalasnak. Ettol mas csinalhatja
Nagyon sok az uj speki, akik pl. 2017ben eleg sokat nyertek pl ML oldalan. Azt, hogy ezt mennyire tudjak megartani/boviteni az már mas kerdes. Nagyon sokan pontozodtak ki a jatekbol 2008ban. Kivancsi leszek a jovore....
Milyen érdekes a piac , egy ilyen reális figyelmeztetésre jönnek a mínuszok .... így nyaralás után is ::))) Két-három év távlatban lesz majd érdekes visszatérni erre az őrült, minden logikát mellőző kis papír piacra ....
Kis papir rally meg csak most jon?!? Viccel gyurcsi ur? 2015tol mi volt ez a szazszorozas akkor? Stagnalas?? Konzum Zrt mit akar? Kozgyules megint? Nyaraltam most ertem haza, var az ertesito
A kisebb kapitalizációjú papírok nem fognak együt mozogni a nagy tőzsdeindexekkel, ezek egyedi storyk, az OTT1 is ez a kategória. Szektorokban kell gondolkozni, nem fog minden együtt mozogni.
Kis papírok LE!