Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
"hathor rengeteg részvényben ül, lassan elkezd majd pánikolni... de a zsebes ravasz, vigyázz vele!!!!
a zsebes még megpróbálhatja menteni a menthetőt, és mit csinál??? na, LÚZER, mit csinálhat a zsebes??? IGEN, nem eladó módba kapcsol, hanem lapot húz, és még rávesz, megpróbálja meghúzni az árfolyamot.... na de miért csinálna ilyet a zsebes? MIATTAD, LÚZER.... LÚZER? neked pénzed van, és vagy oly hülye, hogy ha hathor meghúzza felfele az árfolyamot, akkor azt érzed, hogy kimaradtál valamiből.... RAVASZ A ZSEBES, vigyázz vele.... meghúzza az árfolyamot, de csak ezért, hogy végre te is vegyél, mert kimaradsz valamiből....
eddig azt hitted, hogy hathor azért vásárolta a részvényeket, mert az olyan Yo befektetés? :)
na, most hogy ezen jót röhögtünk, itt a válsz: nem, nem azért, hanem mert a LÚZEREKKEL akarja magasabb áron megvásároltatni....
stock33
Meglátjuk zozo.
Eddig triplázott már Nutex, Futuraqua duplázott. Elindultak fel, charjuk kitörést mutat. Opimus, Konzum is így kezdte. Kiugrás fel, visszateszt és 6-10szerezés volt utána fel konzum-opimusban. Többiben is ez lesz.
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.