Remélem hamarosan kattan a bilincs a kutyák szőrös büdös mancsán, majd bevágódik a zárkaajtó, kattan a zár és kiéhezett kancigány horda veszi kezelésbe őket. Már várják a sitten a friss húst! Naggyon várják!!!
A nyomozás 2016-ban indult különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és rossz minőségű gáztermékforgalomba hozatala miatt, jelenleg két embert gyanúsítanak.Az egyik gyanúsított Milan Meciar. - A KEG nem teszi közzé a mérlegbeszámolóját, amiért már több millió forintra megbírságolták a céget és Meciart is,aki emiatt pert indított. - A hatóságok minden oldalról szorongatják a KEG vezetését, a cég látszólag zavartalanul működik, a kistulajdonosok pedig továbbra sem kapnak érdemi információt.
Kedves Stiv, Köszi a választ. A CIB Banknál vagyok, ott akarom a számlámat megszűntetni. Megpróbálom ezen a közvetlen e-mail címen is felvenni velük a kapcsolatot. A kapcsolattartó oldalukon már írtam, de még nem jött reakció tőlük. Remélem lesz előrelépés. Esetleg valaki nem tud olyan céget, aki átvesz ilyen döglött részvényeket?
Sziasztok, Van nyamvadt 350db KEG részvényem, amit nem tudok eladni a tőzsdén, viszont e miatt nem tudom lezárni a bankszámlámat a régi bankomnál. Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük? Próbáltam felhívni a KEG céget a neten talált telefonszámon, de a számon előfizető nem kapcsolható! Milyen meglepő! Köszönöm előre is a segítséget
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Tőzsde)vezérigazgatója a KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság(székhelye: 2545 Dunaalmás, 0704/35.) kibocsátóval (a továbbiakban: Kibocsátó) szemben alkalmazott elkülönítés szankciót 2018. július 19. napjától további 6 (Hat) hónapos időtartamra meghosszabbítja. https://www.bet.hu/newkibdata/127104306/KEG_elk_l_n_t_s_meghosszabb_t_sa_VH_20180713.pdf
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?