mackóka rajtad nevet most a tőzsde, hogy így beragadtál; marslakók bosszúja, amint felhívtuk rá a figyelmet egyből leálltak a büfik és senki nem veszi mert kinyílt a szemük, hogy csak ti szórakoztatok, de nem jött be, tartsátok aztán majd 2 hét múlva 25 alatt eladhatjátokÐÐÐ
tiszteletem
Aki úgy gondolja, hogy megpróbáljuk összehívni a rendkívüli közgyűlést, az az "l.viktor525@gmail.com" e-mail címre küldjön nekem üzenetet. Név, cím, elérhetőség, darabszám szükséges. Gondolja át előtte mindenki, aki elküldi és persze azt is gondolja át, hogy ezzel megtudhatjuk, hogy mit is csináltak 2010 óta.
lazaics
Ne aggódj öntik ezt nemsokára vehetsz olcsóban is nem biztos hogy mindég sikerül kiugrani a könyvből pár napja is volt a 100.000öntés egy olyan eltalál és akkor sírhatsz.
Én akkor veszek egy rv amikor az látszik hogy külső erő venni fogja, de soha nem jutna eszembe hogy itteni társaimra rábeszéljem és utána rájuk öntsem,
buxi csinált ilyet a phylaxban hogy vett tisztelget és amikor beszálltunk ránk öntötte, de nem gondoltam hogy medve és higinsz79is ilyen.
elis pucolt innen mind a kettő, most nem merik önteni, lehet beragadnak?ÐÐÐ jók vagyunk, szerencse hogy figyelünk és sikerül megakadályozni hogy egyesek kamuból felső limitre húzzák majd onnan jól kitőmjenek mindenkit
#18813) Re: zűrmajom
Értékelés: -1
előzmény (#18812: NagyBarnaMacko) | válasz erre | Ma, 10:53
Tessék vissza önteni nekik nehogy már ez a két három ember átverjen titeket,
és még tisztelegnek.
marslako2
NagyBarnaMacko
Jelzés a moderátornak
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?