Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 03. 20. 12:48

KEG topik.  

Megnyítottam a KEG topikat.

Venni vagy cserélni?

Zoltán?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
marslako2
marslako2 2012. 07. 07. 17:58
Előzmény: #34239  Törölt felhasználó
Ezt te rakattad fel vagy nem?

(#34204) Re: GIGA NYERESÉG VÁRHATÓ !!!!!!!!!!!!!!!
Értékelés: -1
előzmény (#34203: turmix) | válasz erre | csütörtök, 20:01
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket,
hogy Dr. Steier József felperesnek a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. alperes ellen a Tatabányai
Munkaügyi Bíróság előtt munkabér megfizetése iránt indított 2.M.529/2011. számú perében a Bíróság 2012.
július 5. napján meghozott elsőfokú ítéletével felperes keresetét – a versenytilalmi megállapodásban
foglaltak megszegésére tekintettel – elutasította.
Ahogy arról a tisztelt Befektetőket tájékoztattuk, felperes kereseti kérelmében – versenytilalmi megállapodás
ellenértékeként - 18.223.044.- Ft és késedelmi kamata megfizetésére kérte kötelezni alperest. A bíróság
ítéletének indokolása szerint a bizonyítási eljárás eredményeképpen az állapítható meg, hogy a felperes a
felek között létrejött versenytilalmi megállapodást megszegte. A versenytilalmi megállapodás célja az volt és
a felek szándéka arra irányult, hogy a felperes az alperesnél ellátott munkaköre alapján megszerzett tudást
egy másik versenytárs munkáltatónál ne hasznosíthassa. A becsatolt cégkivonatból megállapítható, hogy a
felperes a SUNWO Stratégiai Energia Technológiákat Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen Működő
Részvénytársaság vezető tisztségviselője és részvényese is 2010. július 21-től, a versenytilalmi megállapodás
megkötését követő időponttól. A bíróság a becsatolt cégkivonatokból azt is megállapította, hogy a SUNWO
Zrt. 100%-ot megtestesítő tagja a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek, amelynek a
tevékenységi körében szerepel a gázkereskedelmi tevékenység is. A bíróság álláspontja szerint bár a
SUNWO Zrt. tevékenységi körében nem szerepel a gázkereskedelem, azonban a SUNWO Zrt. mint 100%-ot
megtestesítő tag a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tagjaként az alperesi munkáltatóval azonos
gázkereskedelmi tevékenységet folytat. A bíróság az alperes által becsatolt iratok alapján azt állapította meg,
hogy a felperes megszegte a versenytilalmi megállapodásban foglaltakat. A gáz gépjármű üzemanyag
kiskereskedelem fő tevékenységi körű Steier and Steier Kft-ben a felperes szavazati joga 50%-ot meghaladó
és a társaság székhelye a felperes lakóhelyével azonos. Mindezekre tekintettel a bíróság a felperes keresetét
megalapozatlannak tartotta és elutasította.
KEG Nyrt
NagyBarnaMacko
Jelzés a moderátornak
Törölt felhasználó 2012. 07. 07. 17:54
Előzmény: #34237  marslako2
védd csak a apportozó, 8-szoros hígítós , beszóró bandát

re sicc
re tp, re econet, re humet
Stiv
Stiv 2012. 07. 07. 17:50
Előzmény: #34233  marslako2
Úgy hiszem ez a per már nem sok vizet fog zavarni,a kegnek jó,hogy nem kell MILLIÓKAT fizetni...

Az ítélet ellen 15 napon belül fellebbezésnek van helye...

marslako2
marslako2 2012. 07. 07. 17:43
Előzmény: #34234  lazaics
Ne haragudj de nem értem hogy mért kiabálsz velem,

és azt sem értem hogy mit akarsz bizonyítani,

gondolom neked nincs keg rv és így nem vagy érintet, "ssic" ha olcsóban akarsz venni az a te dolgod de TP ne emlegesd mert felfordul a gyomrom.
marslako2
marslako2 2012. 07. 07. 17:40
Előzmény: #34234  lazaics
Köszönöm a korrekt tájékoztatást, akkor gondolom ezzel az ügy megoldódott csak azt sajnálom hogy a keg erre a célra egy csomó pénzt tartalékolt és azért nem lett tavaly nyereség mert egyébként már tavalyi év is nyereséges lett volna,

de sebaj ne legyünk telhetetlenek az a lényeg hogy a kegnek nem kell fizetni és így ez a pénz az idei évet javítja.
Stiv
Stiv 2012. 07. 07. 17:33
Előzmény: #34233  marslako2
A versenytilalmi megállapodás célja az volt és a felek szándéka arra irányult, hogy a felperes az alperesnél ellátott munkaköre alapján megszerzett tudást
egy másik versenytárs munkáltatónál ne hasznosíthassa.
A bíróság az alperes által becsatolt iratok alapján azt állapította meg,hogy a felperes megszegte a versenytilalmi megállapodásban foglaltakat.
A gáz gépjármű üzemanyag kiskereskedelem fő tevékenységi körű Steier and Steier Kft-ben a felperes szavazati joga 50%-ot meghaladó
és a társaság székhelye a FELPERES LAKÓHELYÉVEL AZONOS.Mindezekre tekintettel a bíróság a felperes keresetét megalapozatlannak tartotta és elutasította.
lazaics 2012. 07. 07. 16:46
Előzmény: #34231  marslako2
Nem, nem a Sunwo embere vagyok, de ha Steier úrnak sikerült idáig magántőkéből felépíteni a Keg-et, a mai vezérkarnak nyílt részvénytársaság formában miért nem sikerül folytatni????????
Semmi komoly hír fejlesztésről vagy nagy volumenű megállapodásról amiből látszana, hogy jól csinálják!!!!
Nem emlékszel mit mondott TP néhány éve???
A Keg-ből 2 dolog hiányzik:
1. Kikötői fejlesztés
2. Egy Mosonyi György stílusú-energetikát jól ismerő-ember!
Nekem ezzel mindent elmondott!
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 22:27
Előzmény: #34191  Stiv
Mit gondolsz a Birósság döntésről?

azért az jó hogy a kegnek nem kell kb 50milliót kifizetni:))
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 21:52
Előzmény: #34227  Törölt felhasználó
Miről beszélsz? ő írt én válaszoltam, egy szóval nem bántottam!
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 21:50
Előzmény: #34229  lazaics
Te is a sunwo RT embere vagy?
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 21:48
Előzmény: #34228  lazaics
Szerinted az tiszteletlenség hogy azt mondtam hogy nincs mit mondanom? vagy te kétségbe vonod a magyar Bíróság döntését mert én nem, én törvény tisztelő ember vagyok!
lazaics 2012. 07. 06. 21:42
Előzmény: #34228  lazaics
Kedves Marsi!

Linkeld már be légyszíves a jelenlegi vezetés milyen eredményeket ért el nyereségesség ill. fejlesztések kapcsán!
lazaics 2012. 07. 06. 21:38
Előzmény: #34226  marslako2
Tiszteletlen vagy és marhaságokat írsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2012. 07. 06. 19:53
Előzmény: #34226  marslako2
befejezhetnéd már!!!!
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 18:09
Előzmény: #34225  Törölt felhasználó
Kedves sunwo RT tulajdonosa és vezetője nincs mit mondanom önnek csak ezt ajánlom a figyelmébe! meg a PFÁSZ mert ez veszélyes mivel ön a versenytársa a kegnek!

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket,
hogy Dr. Steier József felperesnek a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. alperes ellen a Tatabányai
Munkaügyi Bíróság előtt munkabér megfizetése iránt indított 2.M.529/2011. számú perében a Bíróság 2012.
július 5. napján meghozott elsőfokú ítéletével felperes keresetét – a versenytilalmi megállapodásban
foglaltak megszegésére tekintettel – elutasította.
Ahogy arról a tisztelt Befektetőket tájékoztattuk, felperes kereseti kérelmében – versenytilalmi megállapodás
ellenértékeként - 18.223.044.- Ft és késedelmi kamata megfizetésére kérte kötelezni alperest. A bíróság
ítéletének indokolása szerint a bizonyítási eljárás eredményeképpen az állapítható meg, hogy a felperes a
felek között létrejött versenytilalmi megállapodást megszegte. A versenytilalmi megállapodás célja az volt és
a felek szándéka arra irányult, hogy a felperes az alperesnél ellátott munkaköre alapján megszerzett tudást
egy másik versenytárs munkáltatónál ne hasznosíthassa. A becsatolt cégkivonatból megállapítható, hogy a
felperes a SUNWO Stratégiai Energia Technológiákat Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen Működő
Részvénytársaság vezető tisztségviselője és részvényese is 2010. július 21-től, a versenytilalmi megállapodás
megkötését követő időponttól. A bíróság a becsatolt cégkivonatokból azt is megállapította, hogy a SUNWO
Zrt. 100%-ot megtestesítő tagja a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek, amelynek a
tevékenységi körében szerepel a gázkereskedelmi tevékenység is. A bíróság álláspontja szerint bár a
SUNWO Zrt. tevékenységi körében nem szerepel a gázkereskedelem, azonban a SUNWO Zrt. mint 100%-ot
megtestesítő tag a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tagjaként az alperesi munkáltatóval azonos
gázkereskedelmi tevékenységet folytat. A bíróság az alperes által becsatolt iratok alapján azt állapította meg,
hogy a felperes megszegte a versenytilalmi megállapodásban foglaltakat. A gáz gépjármű üzemanyag
kiskereskedelem fő tevékenységi körű Steier and Steier Kft-ben a felperes szavazati joga 50%-ot meghaladó
és a társaság székhelye a felperes lakóhelyével azonos. Mindezekre tekintettel a bíróság a felperes keresetét
megalapozatlannak tartotta és elutasította.
KEG Nyrt
Törölt felhasználó 2012. 07. 06. 16:47
Előzmény: #34207  marslako2
Kedves Marslakó2!
Gondolom várjuk meg a meccs végét! A KEG gyorsan felnyomta ezt a hirt ,de a pontatlanságot is átvette ,hiszen a Steier& Steier Kft-ben az azonos nevű fiam a tulajdonos (...sicc),amit a KEG nagyon is tud ,hiszen palackforgalmazási szerződése volt a fiammal ( jó nem.. ?? )
Egyébként meg nem ez befolyásolja az rv árfolyamát ,hanem az ,hogy az apportok ujraértékelését többen,többször felvetettük a feltűnő értékaránytalanság okán ( lásd banki ujraértékelési kérés KEG-es elutasitása! ) elkerülendő az ujabb drasztikus leirás...,de elengedik a fülük mellett. Vajon miért ?
Szeretnék jó hireket a KEG -től a Duna-menti gáz stratégiáról ,vagy valami más komolyabbról ,de ez nem akar megszületni. Mindegy ,mert hamarosan jelentési kötelezettség lesz és meglátjuk ,hogy mit hozott a beigért autógáz boom.Én tartom azt a pár rv-m ,hogy ott lehessek a vezetővel szemben, hogy most mi újat fog viritani ennyi szép igéret után. " kisrészvényes"

Törölt felhasználó 2012. 07. 06. 15:30
Előzmény: #34221  marslako2
Már lassan ezt a papirt is beöntik mint állat.Nagyon megállt itt a 42-őn.
Törölt felhasználó 2012. 07. 06. 12:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 07. 06. 12:25
Törölt hozzászólás
marslako2
marslako2 2012. 07. 06. 12:04
Előzmény: #34220  marslako2
Nagyon be van állva ez a papír itt akkora kilövés lesz mint állat.

Topik gazda

rubel
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek