Kérlek inkább ne beszéljünk, ebben én már nem veszek részt! azt hazudol amit akarsz! nem érdekel, öt a birósság döntése és kész aki nem tudja értelmezni az meg meg is érdemli hogy vezessed a sötétbe.
Voltam én már magasabb állásban is mint ami neki volt van, nem vagyok már gyerek! azt kérném tőle hogy korrekten mert itt sok kispénzű ember van és bár a vezetők megszokták hogy mindenkit eltaposnak de azért itt jobb ha valaki gerinces mert úgy is kiderül mint ahogy most is kiderült.
Olvasd el még egy párszor, amit BarnaMaci bemásolt!
Szerintem: A Sunwo nem vetélytársa a Keg-nek.
A Globál Trans Kft tagja a Sunwo és a Steier and Steier Kft, ami valószínűleg még Steier úr Keg-es vezérigazgatói korszakából maradt meg. Mivel egy az anyacég, ezért összehozható vele. Kíváncsi lennék mit mondanál Steier úrnak, ha egyszer személyesen találkoznál vele....!!!!!
Nem én csak azért haragszom de nagyon mert ide jött ez az ember és átvert itt mindenkit pedig még a nevét is írta, és mivel te nagy profi vagy neked tudni kellet volna hogy ez a sunvó RT és azonos piaci szereplő aki a keg piacát szeretné és még + pénzt is akart tőle, szóval tőled azt vártam volna hogy ezt időben írod és elzavarod innen , most ehhez képest kiszolgáltad kollaboráltál és most is csendbe vagy és azt várod hogy ne legyek ideges? van az átverésnek az a szintje ami fáj és ez az ürge itt mindenkit átvert, de te még dolgoztál is neki, öcsém már nevetek annyira megvezetek itt mindenki főleg téged persze ha fizetett érte az más de gondolom ingyen dolgoztál:)))))))))))
Nem én csak azt kérem hogy korrekten mert hát te is többször másoltad ide a sunvó.RT írásait amiről azóta kiderült hogy a keg versenytársa és csak sima lejáratás, persze ez téged nem érdekel,
de most hogy mindez kiderült neked is legalább azt kellet volna írni hogy kedves rv nyesek másoltam engem is átvertek mert nem tudtam hogy a sunvó RT a keg versenytársa de elnézést kérek, ehhez képest még ti sajnálkoztok hogy a kegnek nem kel vagy 50millió Ft kifizetni, azért ettől többre tartottalak benneteket, de tévedtem.
Már bocsánatot kérek nem is akartam írni mert már félig szabadságon vagyok!
DE AZ NEKED NEM JÓ HÍR HOGY A KEGNEK NEM KELL FIZETNI 18MILLIÓ FT + KAMATOKAT? NEKED AZ LETT VOLNA A JÓ HÍR HA KEGET MEGBÜNTETIK? TE KIVEL VAGY AZ ITTENI KISRÉSZVÉNYESEKKEL VAGY ESETLEGESEN TŐZSDÉN NEM IS SZEREPLŐ SZEMÉLYEKKEL AKIK PRÓBÁLKOZTAK MEGKOPASZTANI A KEGET ÉS NEM SIKERÜLT,
KÉRLEK VAN A KORREKTSÉGNEK AZ A SZINTJE AMIT NEM ILIK ÁTLÉPNI, MOST HOGY NEM KELL FIZETNI MINDEN RV 3FT TÖBBET ÉR, ÉS REMÉLEM A SUNVÓ RT MEGFIZETI A PERKÖLTSÉGET ÉS NEM LESZ HASONLÓ TÁMADÁS A KEG ELLEN MERT HÁT AZ IGAZSÁG MINDÉG GYŐZ ÉS MOST GYŐZŐT, EZEK UTÁN REMÉLEM NEM LESZ TÖBB HAZUGSÁG MEG VALÓTLAN DOLOG AMIVEL A KORÁBBI VEZETŐ A MOSTANI VEZETŐKET VÁDOLTA, MERT MOST KIDERÜLT HOGY VERSENYTÁRSA A KEGNEK ÉS AZÉRT AKARJA LEJÁRATNI, ÉS TE EBBE AKARSZ NEKI SEGÍTENI?
cégnek jó; nem kell fizetnie.
kurvára nyöghetnének már vmit abból a sok dologból amibe belekezdtek , hogy mi valósult meg, vagy mi nem, vagy hogy mi a fasz történik egyáltalán?!
vagy 1 éve semmi hír...
:-((
ez nem túl jó hír
bár attól függ, melyik oldalról nézzük..
Törölt felhasználó2012. 07. 05. 20:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket,
hogy Dr. Steier József felperesnek a KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. alperes ellen a Tatabányai
Munkaügyi Bíróság előtt munkabér megfizetése iránt indított 2.M.529/2011. számú perében a Bíróság 2012.
július 5. napján meghozott elsőfokú ítéletével felperes keresetét – a versenytilalmi megállapodásban
foglaltak megszegésére tekintettel – elutasította.
Ahogy arról a tisztelt Befektetőket tájékoztattuk, felperes kereseti kérelmében – versenytilalmi megállapodás
ellenértékeként - 18.223.044.- Ft és késedelmi kamata megfizetésére kérte kötelezni alperest. A bíróság
ítéletének indokolása szerint a bizonyítási eljárás eredményeképpen az állapítható meg, hogy a felperes a
felek között létrejött versenytilalmi megállapodást megszegte. A versenytilalmi megállapodás célja az volt és
a felek szándéka arra irányult, hogy a felperes az alperesnél ellátott munkaköre alapján megszerzett tudást
egy másik versenytárs munkáltatónál ne hasznosíthassa. A becsatolt cégkivonatból megállapítható, hogy a
felperes a SUNWO Stratégiai Energia Technológiákat Fejlesztő és Szolgáltató Zártkörűen Működő
Részvénytársaság vezető tisztségviselője és részvényese is 2010. július 21-től, a versenytilalmi megállapodás
megkötését követő időponttól. A bíróság a becsatolt cégkivonatokból azt is megállapította, hogy a SUNWO
Zrt. 100%-ot megtestesítő tagja a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek, amelynek a
tevékenységi körében szerepel a gázkereskedelmi tevékenység is. A bíróság álláspontja szerint bár a
SUNWO Zrt. tevékenységi körében nem szerepel a gázkereskedelem, azonban a SUNWO Zrt. mint 100%-ot
megtestesítő tag a Globál Trans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tagjaként az alperesi munkáltatóval azonos
gázkereskedelmi tevékenységet folytat. A bíróság az alperes által becsatolt iratok alapján azt állapította meg,
hogy a felperes megszegte a versenytilalmi megállapodásban foglaltakat. A gáz gépjármű üzemanyag
kiskereskedelem fő tevékenységi körű Steier and Steier Kft-ben a felperes szavazati joga 50%-ot meghaladó
és a társaság székhelye a felperes lakóhelyével azonos. Mindezekre tekintettel a bíróság a felperes keresetét
megalapozatlannak tartotta és elutasította.
KEG Nyrt
Törölt felhasználó2012. 07. 05. 10:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 05. 10:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 05. 10:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
eladta a teljes 1000 darabot, amit 54-ért vásárolt )))
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?