Kedves medve mindenki tudja hogy te előszeretettel leforintozod a rvnyeket:))))))))) ezért már már tökéletes kontra vagy:-))))))
vagyis ha szidsz egy rv akkor abból venni akarsz olcsón:-))
kár a gőzért:-))))))))))) itt már csak felfele vezet az út és ha nem szállsz be eljön az idő amikor csak több napos limit után tudsz beszállni:)))))))))
Hogy lehet bezúzni? Olyan mértékű apportos részvényhigítással, ahol az apportok (papíron) olyan szinten vannak túlértékelve, hogy a tulajdonosoknak még negyedáron is megéri eladni az érte kapott részvényeket. Ez volt itt is és a Phylaxiánál is a legfőbb baj.
kedves Marslakó2 !
az okoz nagy fájdalmat ,hogy egy 1960 forintos részvényt a mögöttes perspektiva ellenére hogyan lehet 40 ft-ra bezúzni!
Egyébként a munkaügyi pert a KEG kezdeményezte ,úgyhogy eleganciáról nem lehet beszélni.Ugye olvasta a felhivásom ,hogy tegyük rendbe a KEG-et - elég szépen szerepeltünk legutóbb is a darabszámmal ,remélem tovább alakul és egyszer talán megépithetjük a kikötőt is...
"kisrészvényes"
a ..711-esválaszra üzenem az arctalan (pofátlan?) fórumozónak, ha nem meri fölvállalni kilétét, ne egy ilyen félhülye (vagy tán egészen az) nick mögé bújva írja meg a véleményét
tényleg...már mondtam egyszer...mit szólnátok,ha csak úgy simán figyelmen kívül hagynánk,amit ír? bármit írjon 500lesz a keg,limites napok..teljesen mind1....de senki abszolút semmit nem reagálna.szerintem működőképes mechanizmus az ien pszichológiai eseteknél.
válasz erre | 2011. december 15. - 13:43
Szerintem NBM a kőves mert régen mőbiusz néven kezdte ezt a pénzért tanácsadást csak az becsődölt most köves néven csinálja.
marslako2
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?