Kedves sly én akár 200millió nyereséget is eltudok képzelni a nagyon megnövekedett árbevétel ezt jelzi nekem,
persze te nem így gondolkodol mert te csak forintozol a rv és nem is érdekel téged hogy lesz nyereség vagy nem csak mozogjon a rv hogy te tudjál keresni pár forintot,
de a többség nem forintozik és bocsáss meg nekünk mert nem 1 napban gondolkodunk,
engem érdekel hogy a 2és 3negyedév eredménye mi lesz és nem csak azt mondom hogy negatív vagy pozitív hanem azt gondolom hogy miután az árbevétel duplázódott ezért azt gondolom hogy a nyereség is természetes dolog,
szóval én számok alapján ítélem meg a rv,
na mindegy nem akarlak én tanítani mert nincs rá szükséged de te se nézzél senkit hülyének.
Milyen esésről beszélsz te itt? ja eladtak ma is 260.000Ftért rv és ettől esik ez neked esés? hír híján páran dobják és ettől lecsorgás van,
ez teljesen természetes dolog ha nem így lenne és nem esne nem is várnék kilövést mert ez így működik!
amikor már jó sokan bedobták akkor jön valami kellemes hír és irány a csillagos ég,
ha még ennyit sem tudsz akkor mért tőzsdézel?
itt nincs csőd sőt a cég most állt talpra vagy te nem olvasod a jelentést olvasd el az útólsó kettőt és amit én mondok azt te is látni fogod,
nem kell itt nagy okosnak lenni ahhoz hogy még a vak is látja hogy megvolt a papír alja tovább nem ütik most az emelkedés jön ami évekig tarthat,
persze neked ezek nem számítanak csak szidni a másikat, mert gondolom téged más nem érdekel csak a vita?.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?