Nem tudom hogy mi vezérli önt? de azért azt ön is látja hogy a cég életében megvolt a mélypont és innen az út felfelé vezet,
nem ment csődbe pedig azt árazták!
sőt egyáltalán nincs lejárt követelés vele szemben, ezt manapság kevés cég mondhatja el magáról!
a gazdálkodás nagyot javult amit az eredmények alátámasztanak,
de hogy kérdésére is válaszoljak a tartály bérbeadása nem rossz üzlet mert gyakorlatilag az történik hogy a keg bérbe adja a tartály ezért pénzt kap, és a tartály tartalmát bérmunkában a keg dolgozza fel amiért szintén pénzt kap!
az autógáz kérem vegye komolyan mert ez most olyan mint 100éve a benzin volt a jövő hajtóanyaga a gáz és a keg ebben élen jár nagyon megnövelte az értékesítést,
így garantált a nyereség piaci kockázat nélkül folyamatos bevétele van a molltól,
a suzuki töltése az egyértelmű miután élő szerződésük van,
végezetül szerintem nem most kellene vita napot tartani mert most már a cégnek jól megy és nem vitázni kell hanem örülni az eredménynek,
vitázni akkor kellet volna amikor 2000ftról zuhanni kezdet a rv,
végezetül kívánok önnek sok sikert és eredményes tőzsdézést.
Az autógáz egy veszélyes ( és szeszélyes ) árufajta ,mert gyors - szezonáli-, és ár - fordulókat tud produkálni nagyon vékony marzzsal.Ez kértem Pimpertől ,hogy világitsa meg ,csakúgy ,mint a MOL kereskedés mibenlétét ( kiadta a KEG szivét az óriástartályt , veszi - de vajon milyen áron - a gázt ? ) , de nem hajlandó válaszolni ,csak sumákolás van. Valaki irta a Suzukit a topikban . Vajon szállit-e nekik a KEG ? Szóval továbbra is megy a vakitás és a kisrészvényesek elkábitása az üzemi nyereséggel. Kérjünk egy nyilt vitanapot Pimpertől és szivesen moderálom a nyilvánosság előtt. Jó lenne ,ha a tényleges lehetőségekről ,egy új, a mai energetikai piacnak megfelelő új stratégiáról beszélhetnénk.
Ja és az export ! Ismerjük a viccet ugye. "Ha van kivel ,nincs mivel és forditva".
" kisrészvényes"
Hogy mindenki tisztán lásson:
1. Nekem nincs lányom.
2. A te lányodat nem személyeskedésből hoztam fel (nem úgy, mint amikyen gusztustalanul te írsz), hanem mert TE írtad többször a Humet topicban, hogy a lányod házából tőzsdézel. Te magad írtad ezt, nem is egyszer. Az persze lehet, hogy hazudtál.
Hogy mindenki tisztán lásson:
1. Nekem nincs lányom.
2. A te lányodat nem személyeskedésből hoztam fel (nem úgy, mint amikyen gusztustalanul te írsz), hanem mert TE írtad többször a Humet topicban, hogy a lányod házából tőzsdézel. Te magad írtad ezt, nem is egyszer. Az persze lehet, hogy hazudtál.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?