nekem volt tavaly 48-on, eladtam 58-on, DT-t akartam csináli vettem 65-ön, 70-en el akartam adni, de csak 69-ig ment fel...azóta se ment a közelébe:)
szóval kapzsi és buta voltam, 2 hete beraktam 60Ft-ra, minimális bukóval...hezitálok, hogy kivárjak e még egy rallyt, de azt már látom, hogy max 55-58-ig fog felmenni - ha felmegy...május végéig kivárok, aztán lesz ami lesz, kiszállok és behozom máson...ha esetleg az Otit visszanyomják a ki nem töltött résre, akkor kerül amibe kerül átlépek ebből ott és ahol...akik pedig nem ismerik...hát csak azt tudom mondani, ez az ár ami most van 3-4 hónapom belül benne van 6-8 Ft....de csak speki alapon...semmi más...láttam itt egyen ketten olyan technikákat is bevetnek, ami sztem gusztustalan, szóval mindenki a maga sikerének kováca, ezt tudom mondani...nem véletlen, hogy magyar parketten, csak bluechipet érdemes venni, azt is ott és ahol és azért...
Egy teherautó ment be pont akkor amikor ott voltam. Gaz volt bőven...persze nem is kell itt nagy mozgás, mert itt megy a fejtés, hanem egész egyszerűen ez a név hogy Közép-Európai Gázterminál nekem kissé túlzó...és már innen is bűzlik az egész. NYUMAG, na ez a név a találó....Nyugat-Magyarországi..., de hogy mi benne a középeurópai? Improtról hallunk, és az export? Nagy süketelés az egész.Turistapalakokat pedig nem lehet forgalmazni, csak töltetni, szóval ki az aki a környéken kívülről elmegy Dunaalmásra turistapalackot töltetni? Szóval vicc az egész cég...Normál esetben egy KFT megfelelt volna a célnak, csak Nyrt formában tudott tőkét bevonni azoktól a szerencsétlenektől, akik baromi drágán megvették ezeket az rv-ket---hangzatos cégnév, aranyat sejlő nyersanyag forgalmazása...szóval azért én az első tulajt is egy ravasznak tartom, talán ez így nem sértő...úgyhogy akinek eddig álmai voltak a 400-at illetően annak küldök egy bilit, meg javaslom, hogy tegyen egy túrát és győződjön meg személyesen mibe tette, mibe tenné a pénzét...
Na fiatalok. Voltam Dunaalmáson a KEGnél...elég szomorú látvány fogadott. Egy szerencsétlen bizti őr őrizte a telepet...van két bazi tartály a Föld felett, néhány alatta (erről beszél Maci amikor az apportról beszél. Van a telepen vasúti forgalom és egy icipici iroda. A cég lakossági PB gázpalackkal és targoncagázzal ha jól láttam és autógázzal foglalkozik. A PB gázpalack ma már nem nagy biznisz, az LPGre meg baromi sokat kell befektetni min.200 ezer, ami ugye egyéb kényelmi szitu feladással is jár (csökkent raktér). Azt bánom, hogy ezeket nem néztem meg személyesen hamarabb, mert akkor soha egy fillért nem raktam volna ebbe a papírba. Míg el nem felejtem. A kis sárga irodaházikón ki van rakva egy 2009-es 50 millás támogatás az Új Magyarország fejlesztési programjáról. Ez a papír akkor állna talpra, ha osztalékot fizetni, vagy elkezdene némi sajátrészvényvásárlást. A magunkfajta "kisbüfik" kiégtünk a minirallykra, mint látjátok a chartot, folyamatosan csökkennek a rallyzható csúcsok is. Szóval fel a fejjel, ha mást nem el kell menni Dunaalmásra tüntetni és rájuk borítani az íróasztalt!!! Na ennyit akartam a fórumhoz hozzászólni.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?