mert te ahol megjelensz ész negatívumokat mondasz ott garattált az emelkedés! ezért arra biztatlak hogy ne fogd vissza magad mond csak meg hogy mért rossz ez a rv:-))))))))))))))))))))))))
Az hogy egy cég tolvajrv üzemeltető vagy nem, az nem a pozíciód függvénye illetve a rv.hez való hozzáállásod függvénye
ezen cégek jellemzői:
-főtevékenységük a sajátrv kereskedés
-vagyonukat lánycégekbe rakják (ha van)
-veszteséges mérleg
-időközi beszámoló cut and paste-tel készül a közleményekből
-tulajdonosi struktúrájuk homályos
-rossz hírek bejelentését halogatják, néha a jókét is
-olvassak a fórumot, beszólogatnak álnéven, ritkábban sajátjukon
-topikőrökkel operálnak
-mesedélutánokat rendeznek plTradeShow, GR rádió keretében, igyekeznek befektetőiket elérni agymosás céljából
-a meséknek van külföldi, minél egzotikusabb szála
-a mesékből semmi nem valósul meg
ezen a tolvajrészvény kifejezésen, midig nevetek... ez egy "portfoliosforumtalálmány"
miért nem hívjuk inkább: "kezdőhozzánemértőkockázatotkezelninemtudobefektetőnek"
, ja és azért, mert azt irtam, hogy szerintem jelen gazdasági körülmények között nem lehet tálalni egy apportos emelést, az nem azt jelenti, hogy nem lesz apportos emelés, hanem azt: hogy ha apportos emelés lesz, akkor szerintem vége a dalnak...
Próbáld már értelmezni amit, írok ahelyett, hogy kötekedsz!!!
Egy bohóc van ebben a topikban, de Ti mindig ráugrotok, és kioktatjátok... ez a helyzet...
egészségetekre... :-)
bele mentek a játékba, ahelyett hogy átlépnétek... hát, nem tudom...
nem tudhatjuk lesz-e névérték manipula, vagy sem.... ha, igen akkor be is zárhatják a bazárt... elmúltak már azok az idők, amikor egy apportot tálalni lehetett a nagyközönségnek , Szerintem
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?