Az ősszel tettem fel a PETI-T. Nem tudtam az indikatívot elővarázsolni benne.Kérdeztem tőlük, hogy hol találom, válaszoltak, hogy a PETI-ben a kerinfóban nincs ilyen oszlop, onnantól a webbrokerből nézten nyitás előőt, ill záráskor.
A peti használható, egy komoly hiányossággal, nincs indikatív sehol benne. A régi webbrokeren könnyen, gyorsan mellé lehetet tenni. Az új rendszerükben hosszú és nehézkes ezt megtalálni. Azt hiszem dobom őket, Van random is, az jól szuperál.
Erre írtam, hogy az androidos Equitas Mobilt egy hajszál választja el attól, hogy tökéletesen használható legyen, viszont az a hajszál elég ahhoz, hogy jelenleg tökéletesen használhatatlan legyen. Évek óta "béta" állapotban van, nem foglalkoznak vele..
egyébként:
"PETI-t kel használni, a webbroker2 a jelenlegi formájában egy elhibázott koncepció."
-> Mobilon NEM TUDOD használni a Petit! Aki asztalin/laptopon webbrokert használ PETI helyett, az meg meg is érdemli!
csak tippelni tudok: gondolom a belgák presszionálták őket, hogy ne különcködjenek a cégcsoporton belül a korábbi kompakt, praktikus, gyors és egyszerűen használható webes felületükkel
KBC hozzáállás!