"20% aki nem akar erdélyi szomszédot pedig nyilván a balliberálisok (főleg Momentum és Dk-sok) mivel ők rühelik a határontúli magyarokat. " . Igen és erdélyi szüzek vérével mossák az arcukat hogy fiatalon tartsák magukat. Kb ugyanannyi alapja van ennek az állításnak is. Pl én el vagyok már könyvelve Momentumosnak és nekem ( ellentétben a te képzelt ismerőseiddel ) vannak igazi erdélyi ismerőseim és egyáltalán nem zavarna ha a szomszédom költözne másik erdélyi. . Ukrán vagy vietnámival is kiegyeznék bár az erdélyinek jobban örülnék de hát mit lehet tenni a Fidesz szavazók többsége inkább szereti az ukrán és ázsiai tizezrek behozatalát az országba és ebbe bele kell törődnöm.
Ez csak és kizárólag a te előítéleted, amihez csak gratulálni tudok. Épeszű magyar ilyet feltételezni sem mer, ehhez képest van egy kormányunk, aki ezzel rágalmaz megállás nélkül. A tanulmány alapján egyébként az migránsok és az arabok. Csak tippelni tudok, hogy miért ugrott meg az elutasítottságuk...
A jobboldali pártok (fidesz, jobbik) átlagosan 33%-a antiszemita, ahol az antiszemiták aránya a lenti tanulmányból, a súlyozáshoz használt pártszimpatizánsok száma pedig a Publicus legutóbbi felmérésből való. A baloldali pártok átlagos értéke pedig 25% ugyanezen számítás szerint.
Itt a friss: https://tev.hu/wp-content/uploads/2019/07/TEV_Antiszemitizmus2018-Median_72dpiKE%CC%81SZ.pdf 22. oldal. 2018-ban az mszp arányában valóban megelőzte a fideszt (39 vs 29%), számosságban viszont messze a fideszben van a legtöbb antiszemita ember, kb. 600 ezer fő. Vannak benne érdekes grafikonok. Pl. a válaszadók 20%-a nem szeretné, hogy erdélyi magyar legyen a szomszédja, és 53%, hogy egy homoszexuális. Van benne Soros is!
KARÁCSONY TAKARODJ !!!