Érdekel a jogosítvány valakit? Szerintem senkit, Budapest vezetéséhez van jogosítványa és az, hogy miért nincs neki autóra az legyen az ő problémája, ehhez senkinek semmi köze nincs.
"Frissítés: Cikkünk megjelenése után Karácsony Gergely sajtóosztálya azt válaszolta, a képek a Time magazinba készültek, és nem közpénzből." Én tudok türelmesen várni, amíg valami igazat is írsz. Viszont félelmetes az a zsigeri gyűlölet, ami benned is van, ami arra ösztönöz, hogy folyamatosan hazugságokkal próbálj lejáratni másokat. Az is félelmetes, hogy van Magyarországon közel 500 médium, ami ugyanezt csinálja tandemben, közpénzből, és akkor az évi közel 100 mrd Ft-ból működő közmédiáról ne is beszéljünk. Tényleg beteg itt valami. De nem csak a demokrácia, hanem a társadalom maga.
több millióért készíttetett magáról fényképet nyugati lapoknak .Mivel túl magas téglával bejlagolták ki a bicikli kerekeket ,hogy jól nézzen ki a képen.
Melyik része nem igaz? Én még olyant nem láttam az origotól, hogy igazat írna bármiben! Az ellenzékről folyamatosan hazudozik a kormánynak falaz és hazudik az érdekükben. Nincs egyetlen nyílt őszinte valóságnak megfelelő cikke sem, csak propaganda és hazudozás.
Szóval nem tudom, Fürjes is mire gondol, amikor azt mondja, hogy két kézzel szórja a Főváros a pénzt, miközben éppen 65 milliárdot nem költenek el (mivel nincs miből). Össze-vissza hazudoznak fideszék kínjukban.
Összes topikba topikozónak írom ,hogy kb.95% itt a mostani kormány ,gazdaságpolitika támadója akkor nyugodtak lehettek 2022-ben 90%-al juttok a parlametbe.
A hivatkozott rendelet arról szól, hogy a költségvetésben már elfogadott tételek nem terhelhetők, azaz zárolta őket. Nem elköltötte a pénzt, hanem éppen hogy visszatartja. Így mossák az agyatokat. 3 oldalt kellett volna hozzá megnézni.
KARÁCSONY TAKARODJ !!!