Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 02. 28. 05:14

Jó üzlet, jó hitel  

1. Ingatlanfedezet melletti hitel kell sürgősen, értékpapír vásárlására (adásvételi alapján 13 milliós ingatlan, új építésű). Magas kamatot (minimum 16% éves kamat – hitelösszeg függő) fizetek + miután vettem, a hitelező is vehet a részvényből, mert megmondom, hol tud venni. Tőzsdei értékpapír, OECD. Semmi OTC. Likvid is, több 10 misit elbír a piac. (nekem bőven elég, ha csak én veszek :) csak plusz szolgáltatásként merült fel, de nem erőszak…)

2. Futamidő: amiben megegyezünk. Összeg: min. 1.000.000 HUF – magasabb összegnél magasabb a kamat is!!!!! Erősen progresszíven növekszik a kamat, ami megegyezés kérdése. Nem akarok konkrétabbat írni, mert jó esetben válogathatok az ajánlatok közül, és nyilván én sem akarok pl. 80%-ot fizetni, amikor uazt az összeget pl. 50% mellett is megkaphatom. Ezért megegyezés kérdése – a minimális 16%-tól sokkalta nagyobb is lehet.

3. Egyéb garanciákat is bevállalok, szólhattok az uzsorásoknak :)

4. Papírokat mindent be tudok mutatni – az egész élettörténetemről szólhat a bonitásvizsgálat, nincs semmi rejtegetnivalóm. (Még azt is megmondom majd, mennyit nyertem utólag a bizniszen :) de a lényeges dolgokat is az adásvételitől és a születési anyakönyvi kivonattól az útlevelen át (1999-es, úgyhogy az utazási pecsétek is benne vannak :) a SZIG-ig, lakcímkártyáig.

5. Nem letétkiegészítésre kell, sőt nincs is klíring az adott instrumentum esetében – szimplán nyerészkednék. Amiben felajánlom a részvételt is, mint fent írtam.

6. Az 5. pontot is tartalmazhatja a szerződés, sőt egészen konkrétan azt is, hogy mire használhatom (mit vehetek belőle), bár az ingatlan ezt elvileg feleslegessé teszi – de én mindenben benne vagyok, ami megnyugtatja a hitelezőt. Tőlem saját ügyvédet is hozhat meg verőlegényeket :) a lényeg, hogy be legyen biztosítva. Biztosítást is kötök magamra, ahol ő lesz a kedvezményezett, ha ez szükséges. Szóval egészen baráti az ajánlat – lehet szólni zsozsós ismerősöknek. Csak gyorsan. Mail:

marvin28@freemail.hu

70/366 7881
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:

Topik gazda

AKS
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek