A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
77 hmm Nincs erő, nem bírta még megkóstolni sem újból a 85-t! Lassan itt a húsvét, a nyúl meg felpuffad a víztől ..., van baj bőven, egyre közelebb a 74, majd a 68...! https://invst.ly/u1sdb
1.: A Mellé fúrást, mint hosszútávú tanácsot nem én adtam, hanem idéztem ami tanácsként elhangzik a mai közleményben!Vagy nem az van odaírva feketén fehéren? 2.: A kamionmosó badarság.Kiemelik a tiszta iható vizet, hogy aztán abból szennyezett víz legyen. Rengeteg dzsúva lejön egy kamionról!köztük sok sok rákkeltő anyag, ami porként kiülepedett rá, a különböző kipufogó gázokból! Ettől jobb felhasználása is van ennek a víznek!. 3.: Nagy ez a terület!
Ezt most komolyan gondolod? Mellé fúrnak akkor ott milyen víz lesz? 😲 A városnak megvolt rá a kerete és nem tette meg, inkább lezárták már régen, mielőtt Dr Futur megvette! Időzített bomba ez a vízbázis! Addig is csinálhatnának egy kamionmosót, úgy is a pálya mellet van és avval is lehet bukni..:))
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez