A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Hmmmm...! Sajnos nem érte el a pingust, bár ez már 97%, de maradt még 1,6 pötty a novemberben betervezett célártól! Ahogy tegnap is mondtam, igazából ma sem történt semmi"! Egyik tolja, másik húzza, harmadik meg izgul, hogy kiolvadjon! Aki meg most szállt be, az....hmm! Napon belül megcsinálta az első korr. sávot! Ez túl szép lenne azért. Csak a kék sávokat vonalakat figyeld! Igazából most még korai lenne megmondani, hogy merre meddig, de ide teszem neked és ha tényleg megvolt a csúcs, akkor merre volna ildomos menni!! Persze pár napon belül, simán kilőheti a pingust. Nagy játékosok vannak a cégnél és ha gáz lenne, jöhet a tartalék hír!! Akkor mondom mit számoltam/rajzoltam. Jelenleg az első, nem jelentős korr sávban van! A tényleges korrt 68,7-re várnám..., de! Előlegezzük meg, hogy felfele trend alakult ki és ebben az esetben viszont, nem érheti el a 68,7 korrt, hanem 61.8%/78.75 nél fordul, ami egybe esik a 79-es támasszal! (74-ig leszúrhat!) Utána pedig 107 következne! Ennyi, ha most nem tud tovább menni!! https://invst.ly/trmrr
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez