Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exmnbs1 2014. 08. 13. 19:05
Előzmény: #1637  Törölt felhasználó
)))))
ha értenéd is amit olvasol akkor nem tetzsene)))))
exmnbs1 2014. 08. 13. 19:04
Előzmény: #1638  ronmabk
ha rám hallgatsz akkor nem költöttél volna pezsgőre
n-szer linkeltem a Cogenco mérlegeit, amiből világosan látszott, 2007-től rendszeresen
exmnbs1 2014. 08. 13. 19:01
Előzmény: #1649  ronmabk
talán azért mert akinek van esze az adja a mávos kamura
exmnbs1 2014. 08. 13. 18:56
Előzmény: #1654  Törölt felhasználó
ott ahol a genya és Hun Mining vezetésnek?)))))
ügyészségi vizsgálat hány éve is tart???((((
Civinjanos 2014. 08. 13. 15:56
Előzmény: #1655  Törölt felhasználó
Tisztelt Monk és Nole,

én a magam részéről csak annyit tennék szíves észrevételükhöz hozzá, hogy összehoztam egy nyereségesen működő, 20 millió dollárt érő céget, amely még ma is – bár szétlopva – de működik, pénzt termel, azaz valós értéke van. Ennyit a „hitvány” HUMETről.
Ez a folyamat némi tapasztalattal ruházott fel, magyarul értek a vállalatvezetéshez és a nemzetközi üzletekhez. Ez a tudás kötelesség is, azaz kénytelen vagyok az Önök pozíciója ellen – de világos megfogalmazásban elemzést adni erről a papírról, és Varga Istvánról.

Tisztelt Monk,

Az Ön szellemi színvonalát tökéletesen jellemzi, amit most írt. Mondja, az én írásomban mi az, amit cáfolni tud?

Viszont az, hogy Önök itt arra játszanak, hogy valaki tudatlan HUNMININGot kezdjen venni, és ezért az én világos okfejtésemet ilyesfajta szemét dumákkal próbálják elásni, azon okból hogy az Önök pozíciója felszámolható legyen, az őszinte hívük szerint nem fair.
Törölt felhasználó 2014. 08. 13. 14:17
Előzmény: #1653  Civinjanos
Gusztustalan, Undorító írás a büdös ...............................
Törölt felhasználó 2014. 08. 13. 14:14
Előzmény: #1653  Civinjanos
Mit erolkodik meg itt???
Martirkodik itt a befektetok vedelmeben!!!
Bezzeg regen a hitvany humetben mindenkit csak beakart ultetni.
Igazi koponyegforgato alak, mashol lenne a helye az ilyeneknek!!!
Civinjanos 2014. 08. 13. 12:48
Előzmény: #1652  ronmabk
Tisztelt Ronmabk,

nagyon jól írja, amit ír, de amiről ír, az közel lehetetlen. Jómagam néhány évig ilyesfajta tranzakciók lebonyolításának a kezdeményezője és alanya voltam, és bizton állíthatom, hogy ezek az üzletek nem így zajlanak.
1.) Senki nem tesz névtelenül ajánlatot arra, hogy 70 millió euróval beszáll egy cégbe 500 forintos részvényárfolyamon, ha az árfolyam ennek a huszada. Ha tesz, akkor a befektető kilétét, valamint mindazok nevét és beosztását, akik az ügyletben tárgyalnak, a PSZÁF – ma már MNB – tudomására kell hozni. (Ha ez nem történt meg, Varga István éveket kap ezért.) Ezeknek az infóknak – Magyarországon vagyunk! – már ki kellett volna szivárognia.
2.) Senki nem hagy egy céget adóvégrehajtás alatt, ha abba 70 millió euróval be akar szállni. Egy befektető vagy egyeztet az adóhivatallal és kifizeti az adósságokat (és azt betudja a beszállásába), vagy elmegy. Senki sem kíváncsi mégoly csekélynek mondott, vagy csekélynek tekinthető adóproblémára a saját frissen megvett cégében.
3.) Senki sem tesz ajánlatot 4,5 milliárd forintos vételre egy tételbel egy még kitermelendő anyagra. Kitermelendő, mivel Varga István Baritmixe évtizedek óta nem bolygatott depóban van, amelynek a szállítási megközelítése egyelőre – enyhén szólva is – körülményes, nem beszélve a környezetvédelmi buktatókra. Ilyen esetben opciót vesznek a potenciális vevők azzal, hogy ha a problémák (pl.: egyeztetés a környezetvédelmi szervezetekkel, hatóságokkal és NGO-kkal) tisztázódtak, él a vételi jogával.
4.) Senki nem tesz ajánlatot egyben egy depóra, úgy, hogy abból egy jelentős hányad már el van adva. Közös lónak igen túrós a háta. A Baritmix jelentős része egyrészt el van adva (évekkel ezelőtt egy prominens magyar úr megvette) a másik jelentős része el van zálogosítva (évek óta).
5.) Ha ekkora pénzekkel lófrálnak Varga István körül, akkor kiszivárogtatott újságcikkekben a befektetők, a vevő(k) személye kiszivárgott volna. Ha bárki ezeket a vevőket, befektetőket komolyan vette volna, már megindult volna a felvásárlás és 500 forint felé menne az árfolyam. Mivel a bejelentéseket követő közel kilenc hónapban az árfolyam nem mozdult, akkor itt vagy valami frenetikus titoktartás lehet (ezt kizárhatjuk), vagy nincs itt senki, akit komolyan lehetne venni.
6.) Ha a befektető és/vagy vevő komoly lenne, akkor a részvényesek (Varga István és hitelezői) már a kezét lábát törné, hogy a részvényei tőzsdei forgalomba kerülhessenek – nyilván régóta vár már mindenki a pénzére és igyekszik ugrásra készen állni, hogy eladhassa.

1-6.-ig nem szól a dolog (emelkedés) mellett semmi. Mellette csak a remény, meg a felfelé nyitott tér, meg Varga magyartalan és értelmezhetetlen nyilatkozatai szólnak, ha szólnak. Ki-ki tegye ezt a szösszenetemet, ahová akarja.

Őszinte híve
ronmabk 2014. 08. 13. 11:36
Előzmény: #1651  BudFox
Rendben legyūnk optimisták, bár szerintem az átverés, hazugság egyidôs az emberiséggel, és mèg a trükköket sem kell nagyon variálni. Balekok mindig lesznek, erôs a gyanum, hogy én is többször erôsítettem ezt a tábort.
És a hatóságok sem épp minket védenek, vicces de sokszor inkább a bünözök jogait biztosítják.

A fél éves várakozás azért erös, mert októberben elméletileg érkezik 1,5 milliárd. Ill decemberben talán nevet is tudunk csatolni a befektetöhöz, illetve eladták az összes betonukat, aminek a vételára júniustol érkezik.

A MÁVos fejlesztésröl is hallanunk kellene, illetve szeptembertöl állásinterjuk. Szóval, ha szeptemberre nem lesz 100, oktoberre 300, decemberre 500. akkor sajnos megint BALEKra vettek minket.
BudFox
BudFox 2014. 08. 13. 11:07
Előzmény: #1650  Törölt felhasználó
Én is igy vagyok ezzel, csak az íze kedvéért vettem...

régen jól lehetett keresni kispapírokkal.

lefele 25 forintot lehet veszíteni vele, viszont felfelé sokkal több a tér :-)
végülis optimistán ha nézzük akkor ez igaz.

meg azért is vettem hogy ,mondom ilyen nem létezik hogy egy cég folyamatosan lenyúl minden pénzt, eltűnik, felszámolják, átver minden hatóságot, NAV -ot..stb....szóval ....most ez az utolsó esély hogy egy ilyen tolvaj cég megmutassa hogy meg tud változni...

ha nem változik meg akkor nagyot csalódtam a magyar tőzsde igazgatóságában, magyar hatóságokban hogy ilyet megint engedtek megcsinálni..

No, hajrá Bánya!
Törölt felhasználó 2014. 08. 13. 10:10
Előzmény: #1649  ronmabk
Tegnap is játék volt a könyvvel szvsz.

Egész nap figyeltem.

Ma is "érdekes".

Azért az utóbbi időkben (hónapok)néhányszor megrántották. Nehéz elképzelnem,hogy spekik.
Azért a tőzsdén lévő 9 millió darab nem olyan sok.

Vagy pedig ami még érdekes lehet:

HA :-) tényleg tesznek be készpénzt.
Akkor felmerül,hogy milyen áron,mert ugye ahhoz azért idomulni kell az árfolyamnak.

Pihi van. Én 1/2 év "játékra" számítok.

Tavaszig mindenképpen tartom.
Vétel még árfolyam függő.

Vagy elveszítünk részvényenként (jeélenlegi állapot)25ft-ot vagy nyerünk
százas nagyságrendben.
ronmabk 2014. 08. 13. 09:57
Jó reggelt,
Ez fantasztikus, miért kell ezt a tetves árfolyamot lenyomni a picsába.
Nem adom 28-30on, de majd 24en!

Lehet, hogy még sem akarnak szarból várat építeni?! Kár
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 21:13
Előzmény: #1647  Törölt felhasználó
kulturáltan
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 21:04
Előzmény: #1644  Törölt felhasználó
Bocsánat,még annyit.

Most ugye "foglalkoztat" a Hun-Mining is.

Nem titkoltam (ÉN VÁLLALOM,sok gusztustalannal ellentétben) leírtam.

Jelenleg 50 000 Hun-Mining-nél tartok.

Jó játék. Vagy elbukok részvényenként
25ft-ot vagy nyerek mondjuk 100ft-ot.
Ilyen egyszerű.

Jó éjszakát kívánok.

És örülök,hogy kultúráltan szólított meg. Ezért én is tisztelettel írtam.
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 20:54
Írta: az utóbbi néhány évben követte a fórumokat
DE előtte ...............
Azért 2000 és 2005 között nagy játék volt a kispapírokkal.

Akkor még nem fórumoztam.
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 20:50
Valamiért nem rudta értelmezni az írásaim.

A jól sikerült tranzakcióimról mit írjak ????? Erre írtam,hogy nem fényezem magam.

Ahol épp "gondban" vagyok. Ezért van az,hogy azokról beszélek,írok, ahol épp
van miről beszélni. pl: Mit miért tett trógerpéter vagy épp nem tett.

SZÓVAL NEM ÉRTEM ! Miért beszélnék arról ami "múködik'. Arról nics mit.
Megvolt és kész.

Egy Mol-ról például mit írjon az ember.
Azt megveszi mondjuk néhány napra és kész.

Azt bárki,bármikor megteheti,semmi de semmi játék nem kell hozzá.

Ezek a kicsik azért "mások".

Humettel és econettel ,phylaxiával az első időktől "játszom". Azokban voltak jó játékok.

Akár negyedévente megvoltak a 20-30 %-ok.

Ez van. Érdekes,engem nem érdekel,hogy ön milyen szinten és milyen papírokkal sikeres vagy sikertelen tranzakciókat "követ"el.

Azért a jót kívánom.

Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 20:32
Előzmény: #1642  Törölt felhasználó
"...a jóval nem fényezem magam."
Mondja, ez mit jelent?
"...ahol épp "gondban" vagyok . :-)"

Amennyire én követtem az utóbbi néhány évben a fórumokat és a tőzsdét, nem sok sikere lehetett TP és CJ ellenében.
Szóval: aki folyamatosan gondban van, az mire fényezhetné magát?
Bántó szándék nélkül mondom mindezt. Ami papírokról meg írtam, azokkal mi a baja? Csak a junkik jók magának? Ezek tuti vesztők!
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 20:02
Előzmény: #1642  Törölt felhasználó
16 éve.
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 20:01
Előzmény: #1641  Törölt felhasználó
Üdvózlöm !

A kérdésére válaszolva.

Engem ezek a papírok 15 éve a BÉT-en tartanak.

Az egy más kérdés,hogy a jóval nem fényezem magam.

Ebből kifolyólag arról írok ami jelenleg foglalkoztat.

Álltalában 1-2 fórumra írok ahol épp "gondban" vagyok . :-)
Törölt felhasználó 2014. 08. 12. 18:39
Előzmény: #1619  Törölt felhasználó
Nem vettem és nem is szándékozom venni. Tolvaj rv-z nem vennék soha, bármily szépeket is írnak róla valakik (óhaj-sóhaj szinten), ám kérdeznék valamit! Miért ezeket a limlomokat preferálja? Mért nem vesz inkább Richtert vagy Nyomdát, Rábát, esetleg Zwackot, vagy egye fene ótépét, ha már mindenképp a béten akar utazni. (De még a Mol is jóáras mostanság.) Azok nem lopják el a pénzét és egyik-másik még osztalékot is ad. Megfontolnám au Ön helyében!

Topik gazda

zotyó
3 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek