"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Én nyugodtabban szemlélném egy emelkedőbb árfolyamról.
És annyi még, hogy ha jól emlékszem 2009 decemberében már bontottam a pezsgőt, mert úgy volt, hogy év végéig bevezetik a 10 dolláros részvényeket az egyik amerikai tőzsdére - hát január első hetében közölték, hogy cserébe nincs egy kanyi vasuk sem!
Szóval Jó Szerencsét! - de ne hazudjanak még egyszer a képünkbe! még ha a vezetőség egy kicsit meg is változott.
Sajnalom, hogy ma is csak bukdacsol a reszveny, pedig nagyon remeltem, hogy megprobalkozik a 30-cal.
Nagyon remelem, hogy a cegvezetosege nem probal megint elhinteni egy kamu milliardos beruhazast, mert nehany even belul ez azert pofatlansag lenne. Egy laza koncolas kijarhatna, akkor.
Szoval izgatottan varom a kovetkezo honapokat, es kivanok mindenkinek 500as Karacsonyt, de lehet, hogy valahol alatta is elegedettek lennenk
Kb. 16 óta magyarázok exikém igen és nézd csak meg most hol van az árfolyam 28-nál. Tehát ez a tény magáért beszél:), te meg exikém csak jössz csak jössz a lefelé dumálásoddal, de inkább szerintem az is csak felfelé löki az árfolyamot, ahogy látom :) Már látják a fórumozók és nem fórumozók, hogy ha exi megszólal, akkor venni kell ezt a rv-t :) mert tuti felfelé fog menni :)
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: