"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
"z UK London Investor Társaság 2015 02 04.-én 22.09 h-kor visszavonhatatlan
szándéknyilatkozatban erősítette meg un. „IRREVOCABLE COMMITMENT LETTER OF AN
AMOUNT OF 228 000 000 EURO FUNDING” A 2014 02 04.-ÉN ALÁÍRT TERM SHEET
szándéknyilatkozatát. "
ha tegnap este 22 után erősítette meg akkor azt miért csak ma este jelenti be és miért nem még a mai kezdés előtt?
A Hun Mining Nyrt vezérigazgatója tájékoztatja a Társaság részvényeseit, hogy 2015 02 04.-
én aláírásra került egy TERM Sheet a Gorham & Partners UK London bányászati szakcég
által 2012-ben készített és 2014-ben aktualizált " Rudabányai külszíni fejtésű bányák és
feldolgozó üzemek újranyitása 2015-2025 üzleti terv” finanszírozása 228 m € értékben.
Az UK London Investor Társaság 2015 02 04.-én 22.09 h-kor visszavonhatatlan
szándéknyilatkozatban erősítette meg un. „IRREVOCABLE COMMITMENT LETTER OF AN
AMOUNT OF 228 000 000 EURO FUNDING” A 2014 02 04.-ÉN ALÁÍRT TERM SHEET
szándéknyilatkozatát.
"Befektető ezennel kibocsátja ezt a Kötelezettségvállalási Nyilatkozatot
("Kötelezettségvállalás"), amelyben egyetért azzal, hogy befektetési ügyletbe bocsátkozik
(Finanszírozás") Hun Mining Nyrt. vállalattal a magyarországi jogszabályok szerint, amelynek
irodája a Kerepesi út 78/F.1. em. 6 1148 Budapest HUNGARY alatt van ("Vállalat"),
kétszázhuszonnyolc millió EURO összegre (€228,000,000.000).
Ez a kötelezettségvállalási levél visszavonhatatlan, és finanszírozást nyújt a törvényes
lezárási folyamat teljesülésekor a fő feltételek összefoglalója értelmében, miként ezt a
megfelelően végrehajtott Term Sheet tartalmazza. A finanszírozás 2015 február 16-a napján,
vagy előtt megtörténik.
Budapest 2015-02-05
Varga István
vezérigazgató
valami nagyobb összeg kellett volna a közleményben))))
pl Bill Gates vagyona, magyar GDP nagyságrend
mert ez is kevés lesz ahhoz hogy páran kitárazhassanak
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: