"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Találatok száma: 1
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2015.02.01-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
HUN MINING Érc- és Ásványfeldolgozó Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársa 10181678242
erre a beírásodra Civin beírásával válaszolhatnék, amivel mélyen egyetértek
"
Miért fáj az neked ha például holnap keresnek náhányan pár forintot ?"
ezt a céget ismerik, ide max a legtájékozatlanabb tenne pénzt
és miért ne tudják meg hogy a cég nav végrehajtási listás réges-rég óta, számos végrehajtás folyik ellene 2 db alkalmazottja van, bért évek óta büszklén nem fizet
számos befektető, vevő hitelező jött, persze név nélkül akik visszavonhatatlanul nagy NULLÁT toltak be a sokszoros hosszabbításban
Figyelj amit te művelsz kritikán aluli, Stocking által felvázolt értelmes kommunikáció lehetőségét ismét tönkretetted, ez így nem mehet tovább, ebben kértem a moderátort hogy dolgozzon ki valamit...
A másik megoldás hogy mindenki figyelmen kívül hagy téged kivéve a saját nickjeid :)
Mától ezzel én biztosan élek! Bye :)
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: