Nem mindennapi a Humet mai teljesítménye, az eddigiekben 45 és 61 Ft között, 35%-os sávban forogtak a papírok a kereskedés során. A kötélidegekkel rendelkező spekulánsok igen szép napot élhetnek át, főleg ha jókor adtak-vettek.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143
nnna, azért legalább ma nem esett!!! a rally EGYENLŐRE elnapolva, de meglesz még az idén, mert ha addig nem rally-zunk, amíg nyakunkba nem öntik az új kibocsátásúakat, akkor utána már minek és hogyan?
4önk nevében is:HAJRÁ HUMET. DE lehet,hogy venni is kéne?!
Törölt felhasználó2006. 11. 22. 14:32
Mindendi=Mindenki
Törölt felhasználó2006. 11. 22. 14:30
Nem jött össze a résel indulás, mert egyedül kivántam.
Persze tudom, hogy az árfolyam nem kívánság műsor,- de azért kipróbálhatnánk a
kolektívtudatot, - hátha működik. Nem veszthetünk vele semmit. Nincs igazam?
én nem hibáztatlak, csak idegesítő, ahogy hülyére veszi a Humet az embereket. Azért nincs egyedül: Econet :
Mint ismeretes, a cég képviselői korábban már több csatornán keresztül is hangsúlyozták, hogy november végén jelentős bejelentést kívánnak tenni.
Egyelőre nem tiszta, hogy ez lenne-e az a bizonyos nagy bejelentés, azonban továbbra is fenntartjuk korábban megfogalmazott véleményünket, mely szerint a befektetőket közvetlenül érintő közlemények, kérdések efféle lebegtetése enyhén szólva nem tesz jót egy tőzsdei társaság transzparenciájának.
Itt mi lesz a hiperszupergigamega hír ?Persze itt még van VRP is bónuszba, és persze, arról nagyon hallgatnak ki a franc kapja a milliókat. Erről nem nyilatkozik Csereklei Úr, ha már kérdezték mások is ?
Ez tényleg király ! Pozitív hírek, meg miért kamuznának a Humetnél, aztán azért leöntik a piacot a végén forgalmilag. Ezt nem említette Csereklei Úr esetleg ? Alakul a 101 Ft, mint ahogy már most is 84-nél tartunk, ahogy Civin Úr megmondta, de lehet, hogy csak rosszul látok.
Humet: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=63143