..negyedik éve nem találom el az irányt..ennek az oka az elqúró és az elqrhbán, igaz ők sem találják az irányt ez vigasztal, most a molly(vak)l nagyon bevásárolt a fidesz, kozmikusat buktak,nem számít nekem is jól jönne egy koncentrációs tábor ahol a kényszer és közmunkások kitermenék azt az összeget amit a parketten hagyok. Hiába amikor kellett nem léptem be a fideszbe most meg már nem enegednek a közelébe sem a csicsék hosáék matolcskayék, így aztán ők trédelnek szorgalmasan. Most kezdik a manyupot szét trancsírozni a parketten azért szerencsés fickók. Többet ilyen a magyar történelemben nem lesz, hogy csak úgy el lehet égetni 5-6000 millárdot.
A f@x-ba biztos voltam a long-ban erre..na mindegy majd hétfőn short, szvsz. A moly-t kell figyelni aegon is ezt prédikálja, de nem tudok leszokni az tíliárol asszem függö vagyok.
Meleg napokra, hűvös szobában, felforrt agyvízzel....
"Kohn megkérdi Grüntől, mi az a tőzsde? Grün:- Nézd Kohn, nem könnyű elmagyarázni, hogy megértsd. Tegyük fel, hogy veszel egy tyúkot, ami aztán tojást tojik. Aztán a tojásból kikel a csibe, a csibéből tyúk lesz,az megint tojást tojik, abból tyúk lesz, ami megint tojik. És egyszer csak jön az árvíz és minden tyúkot elvisz!
És akkor azt mondod: A k*va életbe! Kacsát kellett volna venni!
Na látod, ez a tőzsde!"
HOLNAP VAGONÉROZNAK BE A KÖRÖSZTYÉN EGYKORI KOMCSI SARKI RENDŐR OBER STURBAN FHÜRER OSZTAGAI AZTÁN IRÁNY A KÉNYSZER KONCENTRÁCUIOS TÁBOR. jó ha nem azonnal sütnek ki szalonnának vagy szappannak. Munka nincs valszeg flóra leszek, ezzel is hasznot hajtok a magyaroknak, erre sem köll kiadni ájemefes zsét így aztán a jó nemzeti kurzus megusza a hitelek átcsoportosítását. Az utolsó szó jogán, statárium van.
bezzeg a maszoptató libsiket lehet szídni de ezeket aaz egyházi méltóságokat akár milyen mélyre viszik a népet. nem valszeg belép a cenzura, hát lépjen, a fityamaszükületes keresztyen bagázs na egy sz@rkupac.
Hozzászólások letiltva !
Így legalább nem vesznek össze a forumozók!
Kellemes hétvégét mindenkinek!