1. Csökkent a GDP, így az ahhoz viszonyított államadósság nőtt. 2. Közel nem jött be ennyi EU pénz, jóval nagyobb állami rész volt a beruházásokban. Gondolom ezek a válaszok nem érdekelnek, a lényeg a lejáratás. Látom kiadták mára az utasítást, minél több Gyurcsány témát elővenni a régmúltból... és ezt tök ingyen teszed, Orbán-pusziért :))))
Helló, 2018-at írunk. Te 2002-2006-os kormányzással kampányolsz, amiről már ide is leírtuk többen, hogy szar volt. A törölgetést te hoztad fel, és nekem írod, hogy ennyit tudok? Durva figura vagy te...
ez nem a szakértők teljesítménye volt, hanem a régi renszerben pozícióba került MSZMP káderek utolsó vonaglása. . szakértői kormány volt Bajnai Gordoné, 2009-2010 között. na az elég jól csinálta.
A te propagandád sokkal sötétebb jövőt vetít elő, mert mulasztottál 12 évet a kormány bírálatával! Most meg okosabb lettél, mert téged nem tartanak sötétben, de "sok millió polgárt" a meglátásod szerint abban tartanak! - Nyomod a kényszer propagandádat! Durvábban migránsozol, mint a kormány a 10 milliárdjával, amit az okostelefonodon számolgatsz!
Bakker! "Gyurcsányék hazug és teljesíthetetlen ígéretekkel kerültek kormányra és el is kúrták." Egyrészt, Medgyessy. Másrészt ha valami nem volt, akkor hazug. Miért írsz ilyet? Zsigerből? (Gratulálok jellemedhez.) Pont az volt a baj, hogy BETARTOTTÁK. Eddigi ismereteim szerint először és utoljára a történelemben. Igazat is mondtak, és be is tartották. Ennek ára GDP-arányosan 6-10%-os hiány. 2006-ban már valóban ócska hazudozással kerültek kormányra, de én nem felejtem el azt sem, hogy bárki került volna kormányra, ez igaz lett volna. Vö. 14. havi nyugdíj. 2006-tól már eléggé javulni kezdett az éves hiány, csakhogy 2008-ban bezuttyant a GDP, és kiszáradt az állampapír piac, ezért felvettük a méretes EU-IMF-Világbanki hitelt. A csökkenő GDP és a valahány milliárd EUR hitel jól megdobta a GDP-arányos adósságot. Nehezen heverjük ki.
Tegnapelőtt végigmentem az M1-es autópályán, oda-vissza, úgy pattogott rajta az autó mint a bakkecske. Akkoriban ilyen nem volt. Valószínűleg azon is kevesebbet spóroltak. Manapság ilyesmire kevesebbet költünk, ez csak egy a lerohadó dolgok közül, szerintem rengeteg pénzt spórol az ország ott, ahol nem kellene, így annak ellenére, hogy az azóta beömlő EU pénzek hatalmasak, a rengeteg lopás ellenére kismértékű statisztika javulás tapasztalható.
Nekem folytathatod a sor(os)aidat, mert amit másnál bűnnek látsz, ahhoz , ha semmi közöd, de legalább ne hazudj hozzá! Az a börtönözés 11 évvel elmaradt! Remélem azt is pótolni szeretnéd!
Hogyan tudták Gyurcsányék ilyen ütemben növelni az államadósságot?