Topikgazda: matgab 2005. 09. 13. 17:00

Helybenhagyták Győzikét - Lesz folytatás?  

Ugrás a cikkhez
Fölényes RTL-győzelemmel zárult az elmúlt hét a hazai tévés piacon, a TV2 csak most veti be a siker-műsorait, így a következő napok vélhetően kiélezettebb küzdelmet hoznak. A listákon hatalmas az RTL fölénye, igaz a legnézettebb műsorok mezőnyében a Beverly Hills-i zsaru 3-adik része is labdába rúgott.

Győzikét ezúttal számos kihívó maga mögé utasította a listán, pedig a TV2 csak ezután indul be. Jogosan vetődik fel a kérdés, vajon vissza tud-e térni a Romantic frontembere a csúcsra, ahonnan az első szériában csak "pihenésképpen" távozott egy-egy hét erejéig...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=58666
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 09. 15. 11:21
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Én is nézem, bár a legutóbbi néhány shortom nem jött be! :)
matgab 2005. 09. 15. 09:29
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Ok részemről is...
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 14:57
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Egy vallomással tartozom. Én láttam azt a részt amikor a házat tatarozták. Remekül mulattam... Komolyan. Matgam, értlek én, béke van. .-)
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 14:48
Előzmény: #17  Knight Tyris
"Lehet azért mert Matgabnak van humorérzéke?"

Hát igen, én is majd bekakilok néha. Sajnos nem tudok menni a konferenciára, pedig nagyon megnézném az arcát.

Egyébként azt hiszem ez a Győzike nézés nincs összefüggésben sem a sikerrel, sem a képzettséggel.

Kicsit hasonló lehet a dolog, mint a reklámok, amire az emberek többsége három módod reagál, az egyik típus azonnal szalad, és megveszi, a másik tudomásul veszi, hogy ilyen is van, aztán vegy vesz, vagy nem, a harmadik meg zsigerből elutasítja.

A siker egyébként is tényleg nehéz ügy, az egyik dúsgazdag, a másik meg esetleg hetente újabb és újabb bombázókat dönt meg. Melyik sikeresebb?
Knight Tyris 2005. 09. 14. 14:22
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Nem értem mért kell megsérteni valakit általában sem, de egy ilyen témánál meg különösen nem.

Egyébként, ha felűnt itt senki nem osztja a véleményedet a sikeresekről és a többiekről. Aki nézi nézze, de szerintem azok nézik, akik nem sikeresek, nézik mert látni akarják, hogy élhetnének, van egy nagy háza gondolom kertje Győzikének, utazgat. Az nézi aki erre váhyik, de nem teheti meg. Ezzel pótolja a hiányt. Az ismerősi körömben nekem sem nézik.

Mi a baj azzal, hogy közben egy kicsit évődünk a tippsarokban? Szerintem mindenkit szórakoztat, sokan hozzáírnak, Ha Matgabot nem bántja akkor téged mért zavar? Lehet azért mert Matgabnak van humorérzéke? A jókedv nélkül igen sivár lenne az élet.

Bocs Matgab, hogy beleszóltam, de nem tudtam elmenni mellette.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 14:21
Gyerekek, gyerekek. Nehogymá Győzikén veszekedjetek.
Én is előbb gondolkodhattam volna mielőtt egyáltalán beírok az első felvetésre. Csak az indulataimnak engedtem, mert annyira utálom az agymosást - mondjuk most Győzikével.

Tök Ödön: Neked vannak saját gondolataid is, vagy csak másoktól szeretsz idézni?
Monster 2005. 09. 14. 14:11
Azért tisztázzunk egy kérdést a továbbiak előtt:
Az számít sikeresnek, aki egy halom pénzt összehozott (tőzsdén, üzletben, stb.), vagy az (is), aki nyugodtan él, nincsenek megélhetési problémái, és tulajdonképpen boldognak mondható?
matgab 2005. 09. 14. 14:09
Elolvastad amit írtam?
Melyik mondatrészemből követekztettél arra, hogy sikeresnek gondolom magam?
Amúgy az élet bizonyos területein valóban, és a tőzsdén semmondom, hogy sikertelen, csak az igaz, hogy amit veszik az nagyáltalában esik 10%-ot, amit meg eladok az meg emelkedik 10%-ot rövid időn belül.
Az ismertség és a nézettség meg sztem két különböző fogalom, ezért találtak ki rá két különböző hangzású szót, a világ minden nyelvén (bocs azokon, amiket én ismerek)
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 14:00
Előzmény: #12  matgab
Érdekes, hogy sikeresnek tartod magad. Szerintem inkább unalmas ez a én vagyok a fórum kontraindikátora, vesztek, de élvezem mert szerttek figura... 100-ból hányan ismerik a Győzikénket?
matgab 2005. 09. 14. 13:52
Előzmény: #11  Monster
Kedves buxer, gondoltam provokatív viccnek szántad beírásod...
Most már annál jobban érdekel mit fog kihozni az AGB, hiszen vagyunk kb. 100-an itt a fórumon (aktívak), akik közül tegnap legalább 3-an látták a tegnap éjjeli m1 filmet, míg Győzikét max a rábával sikert sikerre halmozó buxer kartársunk hallgatta...
(Itt jegyezném meg, hogy aki háttérzörejként képes Győzikét hallgatni, az vagy süket , vagy nagyon sikeres) (Sikerest lehet úgy is értelmezni, hogy boldog,mert nincs gondja, és azt meg már a Biblia is megírta, hogy boldogok a lelki szegények..:)
Monster 2005. 09. 14. 13:44
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Viszonylag kevés ismerősömet sorolom a vesztes kategóriába (a távoktatottak nem tudom, hogy jönnek ide, hisz az ráadásul még pénzbe is kerül), de összesen egyvalaki nézi néha, állítása szerint a Győzike kislánya miatt, aki az egyetlen normális szereplő az egészben.
Szóval van az ismerettségi körömben éretségizettől a három diplomás egyetemi tanárig (ő sem vesztes, elég jól megy neki a cége...) mindenféle ember, de nem nagyon nézi senki.
Az viszont igaz, hogy a háttérben szokott menni a tv többüknél, de ők ez alapján legalább tizenöt órát tévéznek naponta, ami persze nincs így:)
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 13:30
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
"A vesztesek, dolog- nélküliek, távoktatottak, eladósodottak meg nagy, nagy gyülölettel meg felsőbbrendűségi gőggel úgy tesznek mintha nem néznék... Ez van."
*
:-)))
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 12:59
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Érdekes jelenség számomra az a tapasztalati tény, hogy a nyertesek, sikeres üzletemberek, befektetők röhögnek az egészen, sőt néha még háttér tv-zéskén néha megy náluk. A vesztesek, dolog- nélküliek, távoktatottak, eladósodottak meg nagy, nagy gyülölettel meg felsőbbrendűségi gőggel úgy tesznek mintha nem néznék... Ez van.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 10:55
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
De az is lehet, hogy valaki szurkol neki a szerkesztőségben.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 10:51
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
szerintem azé' tesznek ide fel Győzikés nézettséget, hogy elborzadjunk...
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 10:33
Az a film szerintem is jó volt tegnap, én is néztem, és én sem láttam az elejét. Csak azt nem értem továbbra sem, ki a fenét érdekel ezen a fórumon Győzike, hogy állandóan nyomatják?
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 10:24
Előzmény: #2  matgab
matgab,azt a filmet én is megnéztem tegnap!Már vagy háromszor láttam,de az elejét még soha.Mindíg lemaradtam róla!Nem tudtam elképzelni,hogy hogyan kerülhetett két bosnyák és egy szerb katona egy árokba,hát tegnap megtudtam!
Nem csoda ha így nem szeretik egymást ezek!
Szerintem nagyon jól bemutatja,hogy a békefentartók milyen tehetetlenek voltak a saját bürökráciájuk és a vezetők nemtörődömsége miatt!
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 10:02
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Minek nézné, tudja jól, hogy ment az is pörköttbe, amit vasárnap főzőtt.
Törölt felhasználó 2005. 09. 14. 09:58
Előzmény: #2  matgab
Matgab. Nincs meg a Győző művész úr kutyusa és te az MTV-t bámulód??? :-))
matgab 2005. 09. 14. 09:44
Előzmény: #1  portfolio
Na tegnap volt végre egy jó film az m1-en !
Már másodszor láttam, mert a múltkor (kb. 2 hete) az m2 is leadta. Egy bosnyák koprodukciós háborús film volt felesleges vér és pufogtasatások nélkül...
Kiváncsi vagyok hány ezred százalékos lesz a nézettsége...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek