Hosszú évek óta elõször fordult elõ 2018-ban, hogy több Magyarországon született ember tért haza, mint ahányan elvándoroltak, vagyis pozitív volt a nettó migrációs egyenleg - derül ki a KSH Statisztikai Tükör kiadványából,
2003-2012es adatok alapján lehet előrejelzést készíteni 2018ra vonatkozóan, csak hülyeség, hogyha azóta azok az adatok rendelkezésre állnak és azok azt mondják, hogy a kivándorlás mértékének üteme határozottan csökken VITA itt csak abban van, hogy valójában nem lehet, hogy többen jöttek vissza 18ban, mint ahányan elmentek, és ezt azzal támasztjátok alá, hogy két statisztikai forrás közös hibahatárán előfordulhat, hogy valójában 1000 emberrel több ment el, mint amennyi visszajött a trend tekintetében ilyen vitára viszont nincs lehetőség, mert egyértelmű értem én különben, hogy ez egyeseket azért bánt nagyon, mert az ellenzéki kommunikáció egyik ütőkártyájának számít, hogy itt mindenki menekül az orbáni fasizmusból, és hogy gondolja a statisztikai hivatal, hogy ezen véleményt itt visszakövethető, ellenőrizhető, tudományos TÉNYADATTAL cáfolja
én meg személyesen a kunhalmi ágnestől tudom, hogy iszonyatosan örül, hogy ilyen ostobák a balos szvazók, mert így még sokáig fogják finanszírozni a frizuráját "hallottam" ja, és ugyan mit hallottál?
Nem, nem azért hazudik. Az "emútkilencévben" többször módosították sok mindenben a számolási módsztanukat, hogy az a kúrmánynak (ha tetszik Orbánnak) kedvezzen. Statisztikusnak tanultam, tudom, hogy miről írok.
a KSH azért hazudik, mert az óóóórbán személyesen hazudja bele az adatokat kb ezt állítják itt a balosok, mert egyébként egyetlen egy módszertani kifogást nem olvasni
Ebből a hozzászólásból nekem az jön le, hogy megint nincs igazad. Én Orbánt nem említettem, még csak nem is céloztam rá. De, Te azonnal azzal jössz, hogy amit Orbán mond, az szentírás, és aki nem hisz benne az "orbánfób". :) Ezért vagy orbánhívő/fityeszhívő, és nem gondolkodó ember.
Hatalmas fordulat a magyar kivándorlásban? Többen jönnek haza, mint amennyien elmennek
Ugrás a cikkhez