rendben de olyan szépen befordultak a H4 en az indikátorok PL: rsi stoha és macd is kezdegeti bár az lassú, hogy adok egy esélyt a lekörnek, nem beszélve látok egy kis rsi divergenviát is a H4 en ...
de tény, hogy az a gyertya alj még nincs leütve .....erre várok :)
ez igaz :o(
hogy átvigye ahhoz nem mentőcsomag, hanem görög csőd és kilpéés kéne.
akkor lenne happy.
így csak tötymörgés van.
és megint várunk - eu - amerikára hogy megmutassa merre is akarnak menni az eu piacok /tőzsdék ...
Háááát, mivel nekem alacsonyabbról van, próbálom minimalizálni a veszteségem :-((( Ezért lenne szükségem arra, hogy tudjam, meddig mehet le akadály nélkül.
A múltkor Maci olyan jól megmondta a 6600 körüli értéket, hülye voltam, hogy akkor nem adtam el - még azt a bukót kibírtam volna...
Mondjuk ha most eladnám, akkor is reggel óta már 5 ezerrel kisebb lenne a bukóm - de még mindig jelentős az eredeti beker árhoz képest. :-(((
Benne lennék :-)))
Már úgy beparáztam ( 2 napja állandóan felébredek éjszaka a Dax short miatt), hogy majdnem eladtam méretes bukóval, de csak kibírtam, hogy elkezdjen esni :-)))
Komolyra fordítva a szót: sem óráson, sem naposon nem látok akadályt előtte 6800-ig. Egészen pontosan, ha jól nézem, akkor 6805-nél van óráson az 50-es mozgó és a Bollinger alja.
Ugye le tud menni addiiiiig? Mondd, hogy igeeeeen! :-)))
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?