a támaszt tudom nem érdekel azért sem adom el,egyszer élünk,optimisták vagyunk, adatok,most jók lesznek vagy megveszik a rosszat,daxban 63xx van egy rés,amit régen hagyott még Sly írta,de oda remélem nem megy le
eladtam a felét, délután ha a délutáni usa adat piros, akkor megy utána a másik fele is, ha zöld akkor visszaveszem :D önshort!
Törölt felhasználó2011. 08. 03. 11:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
lépcsősen, van 2840ről is kevés, de főként 2200 körülről. szerencsére nem vágna földhöz az összeg, de ahogy Sly is írta, elég nagy pofon lenne. és ahogy gondolkodom a jövőn, tényleg pár nap alatt kegyetlen sz**rnak tűnnek a kilátások a következő hónapokra...
Törölt felhasználó2011. 08. 03. 11:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 08. 03. 11:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
én így vagyok a dax longgal, most ezen gondolkodom hogy eladjam-e, felezve az idei nyereséget (nem kis összeg, fájna is az önbizalmamnak :D) vagy kockáztassak mint már sokszor, de akkor könnyedén elúszhat az egész idei nyereség és ott állok majd kb 5000 forint eredménnyel ennyi "munka" után.
szerintem váltok én is, simán kiülnék egy 5500as daxot is, de ebben a **** certiben ott a korlát és a mai chf ts5 a legjobb példa arra hogy mekkora mutyi szar, az erste megint sokat keresett.
Szia Ferenc, tegnap megtaláltam az írásodat, csak nem tudtam válaszolni, bocs, mert váratlanul el kellett mennem. De örülök, hogy bár a médiával nem nyertél, a sok máson be tudtad hozni + ha jól értelmeztem, nyerőbe is kerültél. :-)))
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?