Közeleg az újabb válság? - Soros már felkészült
2011. július 19. | 10:23
Soros által alapított, a világ egyik legsikeresebb hedge fundja szinte teljesen kitárazott a kockázatos eszközökből. Az alapot jelenleg irányító Keith Andersen ugyanis arra utasította a portfólió menedzsereit, hogy tartózkodjanak a kereskedéstől, amíg ilyen zavaros a piac, és várjanak jobb lehetőségekre. A 25,5 milliárd dolláros hedge fund portfóliójában a likvid eszközök aránya 75 százalékra nőtt.
- Eljön majd a japán államadósság-pánik is (Mfor)
Írtam múltkor róla, hogy tapad 80-ra a dollár-jen, készül a beesésre. Azóta beesett alá, és további mély űr tátong lefelé. Adni továbbra sem merik a spekulánsok, mert félnek a BoJ-től, de láthatóan folyamatos a...
Paraszt bácsi megy haza, vállán ásó kapa stb. Jön egy A8-as Audi mint az állat, tetején kék lámpa villog, kanyar, kicsúszás, nagy tölgyfa, csattanás, csend.
Az utasok kiesnek az autóból.
Bácsika látja nem mozognak, ásó elő, négy sír készül, sírhant felpúpozva, gallyakból kis keresztek készülnek, bácsika a jól végzett munka után leül és rágyújt.
Rendőrautó mint mérgezett egér fel-alá rohan, majd bácsinál megáll és érdeklődik, hogy hova lettek a roncsból a politikusok.
Bácsi int, hogy itt eltemettem.
Rendőr kérdezi nem lehet-e, hogy valamelyik még élt.
Bácsi válasza: - Egyik másik mondta hogy ő még él, DE ÉN EZEKNEK MÁR NEM HISZEK!
Jesszusom, mi lett itt, míg egy kicsit nem figyelek.:-((
porti-koival nem beszélgeünk, mert akkor nyom vagy 10 hozzászólást egyből a semmire gyors egymásutánban.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?