Én ettől nem izgulok, ennél voltak már jóval izgalmasabb éjszakáim is. Mondjuk, hogy alszom-e ez kérdéses, errefelé már eléggé égzengés van, jön a vihar.
Az jobban zavar, hogy nincs dax-shortom, pedig mindenféleképp célom volt mára, hogy lehetőleg minél magasabbról nyissak, de sajna nem voltam gépnél. link
Valóban nem jó, mert ma nyitás után is 232 Ft körül volt a chf és 100 Ft fölött kereskedtek vele..., szóval hát jah...
Kispapírt, mikor már több napja limitelnek?? Iszonyú esés volt mondjuk több hónapos távlatban mindegyikben, lehet még bennük szufla, de rövidtávon már túlvettek, eco főleg. Nézni bármelyiket érdemes.:-)
Ha jól látom, ma nem volt 230 alatt a chf. Én tegnap 123 Ft-on és 127-en is adtam el ezt a certit, pedig 229,01 volt a chf alja! Ez tuti! Az árjegyző néha irreális árakon tud kavarni, ez igaz.
Ne gyere ezzel Karl, mert megint kinyitod a bicskát a zsebemben..., még szerencse, hogy ott a smiley.:D
Hányszor leírtam már, hogy a Phy. jön, itt is, a stokyn is. Azt is leírtam, hogy meddig mehet, persze megint ott kérdezgetik a topikban, hogy na vajon, meddig megy.
Keg-et is mondta Maci előre, hogy 46-ról fog fordulni, én fölélőttem 2-4 Ft-tal, még mindig nem vagyok olyan jó, mint Ő, de igyekszem.:-)
Azért, mert amikor Te veszel az árjegyzőtől az akkor az Ő eladási oldala áll ugye mondjuk 92-nél, a vételi ára jóval lejjebb van, ha tele van kisbüfivel a könyv, nem is látszik az ötös könyvben. Ahogy erősödik a frank, az Ő vételi oldala ugye jön följebb és Te neki adod el, ha épp nincs más vevő, ezért látsz csak pl. 3 Ft különbséget.
Mondjuk iszonyúan teli van kisbüfikkel, akik pár Ft-ra "játszanak", ez nagyon tud fékezni. Egy 230 alatt chf kellene és akkor lehetne megint 110 Ft körül adni.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?