Arra mindig vigyáznak, hogy sose legyen nyereség papíron, hiába lesz az megszavazva.
Komlytalan egy cég, mutyiból élnek semmi másból.
Miért pont ezeket találtam én hülye meg? Na mindegy..:-((
Kb. erre számítottunk.
Idén még kiszórják a kreget, abból eléldegének, jövőre a GR-részvényt szórják, utána majd jön az Euro-Generál a tőzsdére.
Ebből tyúkralli sose lesz.
270-es jurónál becserélem az összeset. Már a múlt héten is elhatároztam.
Valamikor le kell írni ezt a bukót, aztán visszaszerezni, ez sose fog tojni.
A Közgyőlés felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság részvényeinek
Budapesti Értéktızsdére történı bevezetését legkésıbb 2012. december 31. napjáig
megvalósítsa; a
beeteéssel kapcsolatos intézkedéseket megtegye
Jaj jönn a kreg II
Emiatt indokoltnak mutatkozik a társaság részvényei névértékének 100 forintról 1 000 forintra történő megváltoztatása. A tervezett lépést alátámaszthatja az is, hogy a
legutolsó, a 2011. január 6-i közgyűléshez készített 2010. december 30-i tulajdonosi megfeleltetés alapján megállapítható, hogy az intézményi befektetők között megnőtt a professzionális pénzügyi intézményi befektetői kör súlya (a teljes alaptőkére vetítve összességében mintegy 10-15 százaléknyival) - fogalmaz a közlemény.
A társaság célja, hogy a növekedésével párhuzamosan a részvényeit a hazai és külföldi intézményi befektetői kör számára is vonzóvá tegye. Ebből a szempontból is fontos, hogy a részvény a piaci folyamatokra nagyobb érzékenységgel legyen képes reagálni.
Ez igaz, de beleülni se akarok pl. egy dax-shortba, ha utána még felmegy mondjuk 7350-ig.
A long meg már olyan bizonytalan.
Szóval nem jó semmi se. :DDD
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?