Elsírta magát élő adásban a tévében Kínában a hongkongi tőzsde kommentátora, mert túl nagyot zuhantak egy nagybank részvényei a zárás előtti pillanatokban.
A hölgy - Agnes Wu - döbbenten meredt a hirtelen csökkenő számokra, teljesen megfeledkezve magáról, kiabálva kommentált, aztán a zárást követően hosszú másodpercekig meg sem tudott szólalni, csak a fejét csóválta, majd sírva fakadt.
A The Standard című hongkongi lapnak később elmondta, hogy nem magát siratta, pontosabban részvényeit, mert neki nincsenek értékpapírjai a szóban forgó banktól, hanem a kisbefektetők tömegét, akiket trükkös húzásaival tisztességtelenül megkárosít néhány nagyban "játszó".
Ez nagyon jó , most "loptam"
Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár, és nem hordok bő gatyát.
A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Bokros-csomag.
A hírnevem megelőz, ha külföldre megyek, és szinte már örülök, hogy ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel.
Megvetéssel gondolok Győzikére, Horváth Ágnesre, Pákóra és az egész képviselő testületre.
Nem szeretem a parlamenti közvetítést, a sárga combino-t, a szegfűt és a narancsot se.
Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, el lehet innen menni.
Bürokráciában mi vagyunk a császárok, és igenis... nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei...
Magyarország, én most leiszom magam.
MUHAHA!!!!
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?