Arany esését várom.
Meglepne ha 1254 környéke vagy még feljebb jönne.
Longokat adtam, long megbízások be vannak ugyan rakva, de jó lenne ha ma nem aktiválódnának....
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35., a továbbiakban „Társaság”) újonnan
megválasztott Igazgatótanácsa tájékoztatja a tisztelt Részvényeseket, hogy nem áll érdekében valótlan
információk közlése illetve valós tények elhallgatása, ezért a Társaság helyzetéről az alábbi információkat
nyújtja:
1. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság ellen felszámolási eljárás indult, amely
folyamatban van, az első fokon eljáró törvényszék 2013. december 9-én kézhez vett végzésében a
Társaság fizetésképtelenségét megállapította és felszámolását elrendelte.
2. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket arról is, hogy az Igazgatótanács az Audit Bizottsággal
egységesen megállapította, hogy a Társaság rendkívül kedvezőtlen pénzügyi helyzetben van,
eladósodottsága magas szintű. Ennek tényleges mértéke egy teljes átvilágítás után lesz
meghatározható.
3. Kötelességünknek érezzük továbbá tájékoztatni a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság
bankszámláit a NAV követelései miatti inkasszó terheli. Mivel szállítói bankgarancia lehívás történt,
az érintett bank a biztosítékul nyújtott fedezetet érvényesítette. A NAV által telepített inkasszó
feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák
kezelésében.
Forintot kerültem régen is, de úgy emlékszem december mindig furcsa mozgásokat hozott benne.
Arany közben szépen vissza. így kéne még 1240 alá. De benne van egy újabb fel mozgás most. Bár remélem nem.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?