A miniszterelnök a 100 lépés programjából ma újabb hatot jelentett be, ezek a lakótelepeken élők életkörülményeinek javítását célozzák. Az alábbiakban közöljük a Miniszterelnöki Kabinetiroda által közzétett háttéranyagot.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=54818
a longok az I.keruletben vannak... :))) 9-12M lakások, felujitás 6-8ért és 50ért sem adod oda...:) igaz ebben nem kell ulni 15évig...:))) csak amig felujitod...:)
a lakás longod csak két esetben igaz... ...,ha önkormányzati volt, igaz ezeket nem 15 éve adták el... ...második eset, ha speciális lakóingatlan, tehát nem átlag lakásról és házról beszélünk... nekem van egy 19 éves példám 740 ezer ft volt akkor, ez ma 15 millió az inflációval korrigálva, és nem adnak érte 10-et...hol itt a long???
hát nem a híd alól éppen, mert azért van hol laknom a családommal, de az nem az én lakásom... egyébként többször váltottunk lakást, házat az elmúlt 7 évben, de most úgy döntöttünk, hogy kell az üzlethez, meg nem árt egy kis lakás short sem... eddig működött...1,5 milliós áresés volt ....
Nagyon sok választó él panelházban és az mszp-nek nincs elegendő készpénze, hogy megnyerje őket (s 2006-ban talán már kevés lesz a szavuk, ígéretük...)... ...ennyi, s semmi más!!! . Most vizsgálja az mszp vezetése, hogy hányan élnek családi házban, s ha elegen, akkor jön a következő lépés-sorozat... Üdv .
Csak egy filozófiai kérdés: Miért kell azokat támogatni akik saját magántulajdonnal rendelkeznek (pl panellakás). Nem a tulajdonos feladata lenne ezek karbantartása? Nem azért vették meg még akkori áron is fillérekért a tulajdonosok ezeket a lakásokat mert olyan állapotban voltak amilyenben? Ez szerintem diszkrimináció azokkal szemben pl 30 évvel ezelőtt felépítették saját családi házukat és most kénytelenek rákölteni. Rajtuk miért nem segít soha senki, miért kell mindig az átlagot és nem mindenkit támogatni? Miért fizessem én az MSZP, FIDESZ vagy bármely politikai párt szavazatszerző tevékenységét?
Gyurcsány: hat lépés a lakótelepeken élők életkörülményeinek javításáért
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=54818