Kérdezlek téged, mit csináljon pampa, ha érvei nincsenek, de törölni tud?
Persze ezzel nem túl szép képet fest arról, amit képviselünk, de így csinálják ezt Oroszországtól Kínán át Észak -Koreáig! Az új világrend, és az érvek mellette, amit csak így lehet megvédeni!
Teljesen korrekt és pártsemleges hsz.-kat moderált ki - de nem baj, így legalább mások is látják, hogy mire képes az elfogultság. A decibelmagyaroknak amúgy sem erősségük az önkritika...
ezt írtam Portás Dénes topicjába az onnan való kitiltásom előtt - ez maga az inkriminált 359-es hozzászólás:
"mondok egy izgalmasabbat: neki kell állni érdemi vitát folytatni vele,
erre találták ki az ilyen felületeket eredetileg. törölni mint egy
elszabadult takarítónő kétségtelenül egyszerűbb, viszont enyhén szólva
nem dicsőség"
ez meg itt a kissé szófosó indoklás:
ma, 09:00
Moderációs esemény történt "_Bekre_Pal_" felhasználóval szemben.
Moderáció:
Kitiltás a "Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topickja)" topikból
A moderálás a "Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topickja)" topik #359 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása:Személyeskedés + a topicban napok óta tartó folyamatos vita kezdeményezése a moderálásról + trollkodás. /pny ugyanez/
Előre jeleztem és kértem ezt ne tegyék. Nem volt eredménye.
helló
engem is kirakott ez a toprongy, de szerintem emiatt nem érdemes sok zsebkendőt telesírni. viszont a portfóliónak érdemes lenne még a totális lezüllés előtt átgondolnia a rendszert
most azon gondolkozom hogy melyik filmben volt ilyen vagy hasonló ?
- 1984 : bár ott csak megfigyeltek mindent...gondolatokba nem láttak bele.
- Különvélemény : Na itt már közelebb álltak a dolgokhoz, de csak azokat a gondolatokat látták előre amikor valamilyen gyilkosságot követtek el.
- Equilibrium : itt meg szerekkel nyomták el a gondolkodást.
nemtudom...valakinek beugrik még valami film ?
Topicgazda törölte egy hozzászólásod?
Törölte, mert érvei nincsenek, csak így képes "vitázni"?
Itt a lehetőség, hogy megoszd másokkal, milyen is az, amikor üzemel a gondolatrendőrség!
Gondolat-RENDŐRSÉG
Törölte, mert érvei nincsenek, csak így képes "vitázni"?
Itt a lehetőség, hogy megoszd másokkal, milyen is az, amikor üzemel a gondolatrendőrség!