Válságban minden gyorsabb És a válságban semmi (megszokott dolog) nem szokott működni. Napi max. 198, TA-jóslat 192 (persze egyszer, majd valamikor). Ez 3%-os tévedés. Nem egy mértani pontosság. Sztem engedd el, mert lassan popej szintjén fognak kezelni. ;) r. 182
Nem működik? Mondott valaki rajtam kívül 192-őt? ;))) Érdekes, csak a "temetés"-t említed, a "teremtés"-t nem. Válságban minden gyorsabb. :) - Azért vegyük figyelembe, hogy a válság kulminációs szakaszában nemcsak a TA, de más sem működik normálisan. Én sem húztam a 213-as rés óta vonalakat. :)
Lesznek itt mèg kellemes meglepetések ..a pánikban vásárolni tőzsdei mozgás, saját tőke értékhez viszonyított értékeltség,esetleges szép éves jelentés , olvadó nyomás EU-n ,USA- ,plakáton mind mind felfelé mutató pozitív kockázatok számomra:) Aztán kiderül ..ez a szèp a tőzsdèben. Nah kezdődik az uzembejárás:) Keressétek sokat,de legfőképp vigyázni az egeszsègre!
"A 192 hamarabb meglett, mint gondoltam." . Tegnap már temetted a 192-t, erre tessék. Lehet, csak erre vártak... Temesd légyszi a 810-et is, hátha. ;) Lásd be, a TA itt nem működik. r. 189,9
Ki kapott 80-nál?? Tegye fel a kezèt?🤭 Lènyeg h.e helyzetben nem szakadjon mint tegnap, többit pedig ha Lölö bá ismèt Forbes listán akar feszíteni, megoldják!
Èn 430 fölè várom de itt óriási a diszkont. Mihenst szűnnek meg majd e hónapban a hatarzarak hó végén jövő jó elején plusz a terjedés lassul(reméljük!) + Oroszok szaudiakkal pluszkènt kiegyeznek akkor lesz még jobb világ ezen a héten vásárlókra,szerintem. Lènyeg h.ne legyen sok fertőzött/halott!! Ez pedig majd magára talál másnap is mint ma😀
Többször leírtam már, hogy ez durván jó ár, többször nem fogom. Továbbra is azt gondolom mindentől függetlenül, hogy ide hordták fél MO-t, ha csak a független értékelésnek hiszek akkor is 380-390 a valós értéke, szerintem és csak magamban beszélve hangosan gondolkodtam
Globalis SzOpus Nyrt.